2777
2789

تف به اونی که این شرایط و ساخت و لعنت به اون مدیر اشغال 

الان یک اخبار خوندم که ی بچه ای هزینه تحصیل نداشته مجبور کرده بودن در عوضی مادرش تک تک کلاس های اونجا رو تمیز کنه 

ی مادر به خاطر سواد بچه اش که حق طلیعیشه بره این کار و کنه 

خوشبختانه مهدی طارمی هزینه دانش اموز و به عهده گرفته

مملکت بی قانون بی صاحب

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیر مدرسه رو اخراج کردن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

مدارس غیر انتفاعی دیگه می‌دونی یک هزینه مشخص شده باید پرداخت کنی 

مدارس دولتی مدیرها بد گشنه هستند به هر طریقی از اولیا پول میکنند

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»