2777
2789
عنوان

انتظار یه مادری که هنوز مادر نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 91 پست
از خدا می‌خوام به زودی بغلت را پر کنه چهارسال ناباروری داشتم چه حرفا که از چه آدمای نزدیک نشنیدم چه ...

🥹🥹🥹🥹

خدا حفظشون کنه 

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

عزیزم برات دعا میکنم تو هم برام دعا کن منم چشم انتظارم ان شاءالله برسه روزی ک بغلشون کنیم 🥹❤️‍🩹

انشالله نصیب و قسمت همه چشم انتظارا

اگر لایق باشم چشم❤

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله نصیب و قسمت همه چشم انتظارااگر لایق باشم چشم❤

عزیزمی 🫂

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

یا خداااا یه جوری گفتی فک کروم ۴۰ سالته الان 😁بابا کلی وقت داری حالا اگه تهرانی برو مرکز ناباروری م ...

🙂خداکنه هیچ وقت معنی انتظار نفهمی

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

ولی میگم اینایی ک زخم زبون میزنن از خدا نمیترسن؟؟؟

مثلا اونا ک بچه آوردن از کدبانوییشون بوده و ما از تنبلی و شلختگی نمیاریم 

خیلی مغزشون مریضه خدا شفاشون بده 

هموز سنی نداری قشنگم 

انشالله به زودی مامان میشی چشمو گوشتو رو حرفای بقیه ببند خدا تو بهترین زمان نی می رو میفرسته پیشت 

در هر شرایطی شاکر خدا باش مثل اینکه همین الان که اقدام کردی و اتفاق خوب هموز نیفتاده خیلی دخترا هستن از شما سنشون خیلی بالاتر و هنوز امکان ازدواج براشون فراهم نشده ولو اینکه عاشق بچه هستن پس اصلا نگران نباش همه چیز بهترین زمان اتفاق میفته