2777
2789
عنوان

انتظار یه مادری که هنوز مادر نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 91 پست
🙂خداکنه هیچ وقت معنی انتظار نفهمی

من خودم چند سال توی اقدام بودم، توی سیکل آی وی اف بودم که طبیعی باردار شدم، پیش همین آمنه لاهوتی که بهت گفتم رفتم 

انشاءالله شما هم‌به زودی نی نیتو بغل بگیری

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی همین ماه خبر بارداریتو بشنوم....خدا دامن هرکی دلش فرزند میخواد سبز کنه خدا قربون بزرگیت معجزه ک ...

قربونت عزیزم فدای محبتت تشکر الهی آمین😘

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

از خدا می‌خوام خیلی خیلی زود با یه بی بی چک مثبت ،ناباورانه نگاه کنی و دوتا خط پررنگ خوشگل ببینی ،خدا به زودی دلتو شاد کنه ،نه برای حرف اطرافیان برای قلب مهربونت از خدا می‌خوام مادر بشی به زودی ،چشمات اینسری از خوشی پر از اشک بشه ،اشک ذوق 

امیدت به خدا باشه گلم ....

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
عزیزم دیر نشده نگران نباش هرچی ذهنتو از این داستان دور تر کنی بهتر نتیجه میگیری روش فوکوس نکن

۲ ساله اقدامم با سابقه خارج رحم و تنبلی تخمدان

کاش به همین سادگی بود

انشالله هرچی خدا بخواد

راضیم به رضای خدا

هموز سنی نداری قشنگم انشالله به زودی مامان میشی چشمو گوشتو رو حرفای بقیه ببند خدا تو بهترین زمان نی ...

مطمعنم همینجوره که شما میگی 

انشالله که میشه

قربونت عزیزم ممنون از پیامت😘برام دعا کن

من خودم چند سال توی اقدام بودم، توی سیکل آی وی اف بودم که طبیعی باردار شدم، پیش همین آمنه لاهوتی که ...

انشالله ممنون گلم😘❤

۲ ساله عزیزمیه بار خارج رحم باردار شدم

عزیزمممم ۲ساله هنو چراناامیدی

من ۵سال ناباروری داشتم

بارها کمرم شکست دلم شکست حرفایی گفتن بهم ک بگم بهت باورت نمیشه ولی سکوت کردم گفتم خدا جوابشونو نمیدم چون تو بهم بچه ندادی اگ میدادی اینارو نمیشنیدم حالام شکستنمو ببین بنده هاتو

یهو خود به خود بامعحزه امام حسین باردارشدم ی دختر دارم توراهه همیشه میومدم سایت توهرناپیکی ک میشد میگفتم توروخدا دعام کنین 

ناامیدنباش خدابزرگه بهت میده

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
از خدا می‌خوام خیلی خیلی زود با یه بی بی چک مثبت ،ناباورانه نگاه کنی و دوتا خط پررنگ خوشگل ببینی ،خد ...

😭😭😭😭😭یعنی میشهه

ممنونم عزیزم

عزیزمممم ۲ساله هنو چراناامیدیمن ۵سال ناباروری داشتمبارها کمرم شکست دلم شکست حرفایی گفتن بهم ک بگم به ...

برام دعا کن عزیزم  توروخدا دعام کن الان که بارداری

خدا حفظش کن براتون عزیزم

ولی میگم اینایی ک زخم زبون میزنن از خدا نمیترسن؟؟؟مثلا اونا ک بچه آوردن از کدبانوییشون بوده و ما از ...

بخدا ی چیزا شنیدم من ک

همین امسال خاله شوهرم اومد باهام حرف زد گفت بیا خوبی کن برا شوهرت بروخاستگاری توروهم نگه میداریم بچه های هووت رو جمع کنی توخونه باشی

خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍