2821
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2349350 بازدید | 25721 پست

دوستان من نزدیک 2 ماهه که این محلول رو 2-3 بار در هفته میزنم اما هیچ تغییری نکردم. روز ب روزم موهامو میبینم حالم بدتر میشه.. دلم خوش بود موهام دوباره رشد میکنه    چرا آخه؟؟

من الان چندتا پیام قبل رو خوندم. خدای نکرده منظورمو بد برداشت نکنی شیوانا جون..همین امیدی ک دادی عالی بود.ممنونم ازت. فقط دوس دارم ببینم علتش چیه که بعضیا زود نتیجه میبینن، بعضیا هم مثه من؟:(

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام ب شیوانا جان و همه ی دوستان

نمخواستم پست بزارم 

اما دیدم بعضی دوستان ک جواب نگرفتن پست گذاشتن و درد دل کردن.

گفتم چرا منکه دارم جواب میگیرم سکوت کنم و از شیوانا جان تشکر نکنم.

من از 25 دی دارم از محبول استفاده میکنم.

و امیدی هم اصلا نداشتم.

اما الان سرم پر از موهای ریز شده امیدوارم چندماه دیگه ک موهام پر شد عکس بزارم.

من لبخند زیبای خداوندم

فوق العاده انسان متواضعیه.با اینکه اگر علمشو به مدرک دربیارن از پروفسورا هم بیشتر درس خونده یعنی تما ...

واااااای شیوانا جون اومدی😍میخوام از خوشحالی جیییغ بکشم 😢 جات خیلی خالی بود خیلیا تو این مدت نتیجه گرفتن و غصه خوردن که نبودی تا شادیشونو ببینی 

راستی شوهر موهاش خوب بود ولی پر تر شده خودمم به نسبت قبل واقعا بهتر شدم انشالله خدا تو همه مراحل زندگیت تو آغوش امن خودش حفظت کنه که دعای خیلیا پشت سرته 

دوستان دستام داره میلرزه واقعا من نتونستم چند صفحه اخرو بخونم اصلا فکر نمیکردم برگردم اینجوری استقب ...

وااای تو رو خدا شیوانا اینجوری نگو به خاطر ندونم کاری یه نفر دل مارو پر از غصه نکن بیشتر از یه ماهه منتظریم بیای خوشحالت کنیم ببخش اینهمه ناسپاسی رو 

یکی از بچه ها عکس موهای مادرشو بعد دوهفته گذاشت عااالی شده بود ولی خودش هنوز نه 

من شوهرم محلول شره کرد رو پیشونیش پاک نکرد وسط پیشونی مو دراورده خودم کلی موهام جون دار شده و فرق کرده 

دعاهای ما پشت سرته عوض نداریم بدیم خدا عوض زحمتای بی منتت رو بده 

وااای تو رو خدا شیوانا اینجوری نگو به خاطر ندونم کاری یه نفر دل مارو پر از غصه نکن بیشتر از یه ماهه ...

میشه بگین چیکارا کردین برا مو؟

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

ینی درست میبینم 😮😮

شیوانا پستامو لایک کرده بود 🤤🤤

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

سلام ب همگی
دوستان من پگاه هستم از بچه های قدیمی نی نی سایت...
اون اکانت قدیمیم دی اکتیو شده ظاهرا چون مدتهاست نبودم..من با گروه شیدا و رونیکا و ... بودم..

ی گروه زدم..
گروه ریشه یابی مو...
با کمک ضمیر ناخدا آگاه به عمق مشکلات مو پی ببریم و رفعشون کنیم..با ترکیب روش ایموشن کد..بادی کد..تی سه..ای اف تی. هواپونوپونو..
خوشحال میشم بیاین تو گروهم...

لطفا اقایون وارد نشن ان شاالله سر فرصت برای اقایون جدا گروه میزنم.

https://t.me/joinchat/Dlpd1UxnHKm8VKxfqsrf4Q