2821
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2349363 بازدید | 25721 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام بچه ها خوبید

سلام شیوانا خانم خوبیدذکر خوبیهاتون رو از بچه ها شنیدم واقعا ممنون که همچین پیشنهاد خوبی رو عمومی کردید من که واقعا راضی هستم الان یکماهی هست استفاده میکنم

شیوانا جون من هرروز ظهر میزنم عصر دم غروب میشورم تقریبا چهارپنج ساعت میشه بعد رو سرم پلاستیک میکشم بالشتم کثیف نشه اشکال نداره؟

وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤

سلام شيوانا جون

خيلي خوشحالم كه برگشتي روزي نبود كه به يادتون نباشم

والا منم موهام ريزشش خيلي بيشتر شده،اصلا هم كنترل نميشه طوريكه ديگه ترسيدم و يك روز درميون كردم زدن محلول رو

راستش هي دلداري ميدادم به خودم و ميگفتم چون پلي كيستيك هستم ريزشم كنترل نميشه ولي وقتي ديدم بچه هايي كه حتي ريزش هم نداشتن داره موهاشون ميريزه خيلي غصه خوردم و ترسيدم

از وقتي كه رفتي دختر بدي شدم و تو خوردن دمنوشا سهل انگاري كردم پريودم هم بيست و چند روز عقب انداخت خيلي غصه داشتم ولي خاموش ميخوندم تاپيكو كه بچه ها انرژي منفي نگيرن 

نميدونم حكيم تعطيلات عيد ويزيت دارن يا  نه😔نميدونم با يه نسخه خوب ميشم يا نه؟وگرنه خودمو ميرسوندم تهران

راستي موهاي آرزو رو ديدي ماشالا چقد خوشگل شده😍ببخشيد يهو يادم افتاد ذوق كردم

راستي اينجا بچه هايي كه رفتن پيش حكيم  راضي نبودن ولي ديدم كه گفتين خودتون هم اول فكر نميكردين نتيجه بگيرين

بعدشم يه نفر گفته بود پلي كيستيك اصلا درمان نداره و منم خيلي غصه خوردم ولي ميدونم اونيكه درد داده دواشم ميده

♥️خدايا شكرت♥️
جالبه وقتی اون خانمه گف ی تحقیق طب سنتی یهو شیوانا گف باید برم وقتی جو منفی کل تاپیک و گرفت و آنجیلا ...

قسمت شیوانا با خودش باشه جواب دادنشو خداش

اما قسمت من

اول یه تحقیق بکن بعد حرف بزن

من تو هر تاپیکی که برم همینو مینویسم

مینویسم من خاموش میخوندم الان فقط اومدم اینو بگم و برم

علتشم اینه که واقعا دارس دارم و برای اینکه جلوی خودمو بگیرم با ایدیم وارد نمیشم که نخوام جواب بدم و وارد بحث بشم

ولی من به شیوانا مدیونم و تنها مدیون این تاپیکم نیستم

خیلیا به خاطر تشکر از شیوانا فقط عضو شدن حتی

در نبودش برای اینکه کمی از زحمت هاشو جبران کنم در راهی که حس میکردم خوشحالش میکنه و اونم زنده نگهداشتن انرری در تاپیک بود قدمبرداشتم و به بقیه سعی کردم کمک کنم و تخم ناامیدی نذارم رشد کنه

به سهم خودم درک کردم این چهل روز با وقت کمی که گذاشتم تو تاپیک تهمت شما چه زخم عمیقی وارد کرد

وای به حالت با تهمتی که به شیوانا زدی

خیلی جاها دهن ببندیم طووری نمیشه

ولی باز کردنش به قیمت بی بهره دن خیلیا از خیلی فیض ها میشه

کنکور هم خیلیا الان دارن مگه فقط من کنکوری هستم؟چیز عجیبی گفتم انگار که گفتم دارم میرم کره ماه

به هرحال وجود ادمایی مثل شما جدا زندگی تو دنیارو سخت میکنه

من حلالت کردم خدا هم ببخشتت

به دادم برسین موهای شوهرم خیلی ریخته از 24بهمن شروع کردم خیلی استرس دارم اگه مو درنیاره موهامو دونه دونه میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

سلام شیوانای عزیز خوش اومدی.من و.همسرم شکر خدا عالی نتیجه‌ گرفتیم.من بعد از پنج هفته ریزش وحشتناک ،الان ریزش به اندازه چهار پنج تا شده.موهام خوش حالت شده و بلندتر .موهای ریزهم که دارن حسابی رو شقیقه و فرق  سرم جلوه‌گری میکنن.روی قسمتهای طاس سر شوهرم هم کلی مو ریزه درومده.  

من رشته محبت تو پاره می کنم شاید گره خورد به تو نزدیکتر شوم
سلام شيوانا جون خيلي خوشحالم كه برگشتي روزي نبود كه به يادتون نباشم والا منم موهام ريزشش خيلي بيشت ...

یکیو میشناسم پلی کیستیک بود و 5 سال همه نوع دارو گیاهی مصرف کرد و باردار نشد تا بالاخره از آیت الله تبریزی نسخه گرفت یک ماه بعد باردار شد