2777
2789
عنوان

بنظرتون راست میگ یا من توهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 31 پست
چون تو گپ حرفشو زده بود

اکس منم همینجوری بود چندماه اول بشدت عاشق،حدودا ۴_۵ماه از ماه پنجم کم کم بازیهاش شروع شد فصل امتحاناتم بود نمیذاشت درس بخونم گفت اگ فاصله بگیری بعد امتحانات بیای قول نمیدم اندازه الان دوستت داشته باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکس منم همینجوری بود چندماه اول بشدت عاشق،حدودا ۴_۵ماه از ماه پنجم کم کم بازیهاش شروع شد فصل امتحانا ...

وای خدایا

خیلی میترسم

من حالت عادی اصن نمیتونم به کسی اعتماد کنم

الان کامل پشیمون شدم ازینکه ذهنم درگیرشه

اکس منم همینجوری بود چندماه اول بشدت عاشق،حدودا ۴_۵ماه از ماه پنجم کم کم بازیهاش شروع شد فصل امتحانا ...

هرچی کوتاه اومدم بدتر شد بعد ۸ماه فهمیدم ی کثافت واقعیه 

قبلا ۲سال ونیم زن صیغه ای داشته باهم همخونه بودن بعد ادعا داشت پسرخونس

اون قضیه برا قدیم بوده میدونم خودم برا خودمم گفت حتیولی دیگ با من بود حرفی نزد

ظاهرا دنبال تایید کردنش هستی 

پس من دیگه نمیتونم چیزی بگم. هر کاری که فکر میکنی درسته انجام بده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

از ی طرف خودمم اینو میگم از ی طرف میگم شاید نتونه پادگانه حرف بزنه بعد میگم حتی یدونه پیامم نمیتونه ...

نه عزیزم. هر چی بیشتر توی این باتلاق بمونی بیشتر غرق میشی. دو روز یه بار می خوای بگی بر می گرده ؟ بر نمی گرده؟ خودتو خلاص کن.

وای خدایاخیلی میترسممن حالت عادی اصن نمیتونم به کسی اعتماد کنمالان کامل پشیمون شدم ازینکه ذهنم درگیر ...

چندسالته؟

درگیر پسرا نشو حتی برای ازدواج شوهر هم همینه نباید وابسته کامل بشی ب کسی

آره خرش شدمچون محبت ندیدمبا کوچیک ترین چیز اینطوری میشم

دور از جون. وابسته شدی 

با فاصله گرفتن درست میشه فقط باید تحمل داشته باشی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

نه عزیزم. هر چی بیشتر توی این باتلاق بمونی بیشتر غرق میشی. دو روز یه بار می خوای بگی بر می گرده ؟ بر ...

نمیدونم جفتمون ۲۰ سالمونه

اونم دانشجو دارو بوده انصراف داده مجبور شده بره سربازی ولی داره بازم میخونه برا کنکور

همزمان مکانیکی داره و خودم شاهد بودم تو ویدیوکال ک برمیگشت از سربازی بلافاصله میرفت اونجا کار میکرد

ازین لحاظا جذبش شدم ک پسر خوبیه نمیدونم