2777
2789

از اول مهر تا الان سر میز مشکل دارن 

خواهرم یازدهم هه بچها پارسال میز اخر میشست بعد امسال زود رفت میز جلو نشست الان اونی ک پارسال اونجا میشسته یعنیییی خدا شاهده روزگار خواهرم و سیاه کرده ی ماهه داره گریه می‌کنه 😑 

به خدا مامانمم داره دیونه میشه هرروز دختره میاد یچیزی میگه خواهرمم مشکل قلبی داره فشار به قلبش میاد گریه می‌کنه 

بعد امروز رفته دیده دختره نشسته سرجاش برگشته گفته مریضم کسیم نمیتونه من و از اینجا بلند کنه 

همششش به کنار به خواهرم گفته بده دلسوزی کردم اینجا نشستی ؟؟ 

یعنییییییی نفس خواهرم بالا نمیومد 

بعد دختره ام از این ادماییه ک همه دوسش دارن پشتشن خواهرم زیاد جور نی با کسی 

به خدا میترسم اینجوری پیش بره مریض بشه چیکار کنیم دختره داره دیونش میکنه🤦🏻‍♀

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با معلماش صحبت کنین یا با مدیر مدرسه

یا خواهرت درست و حسابی بره با دختره تنهایی با آرامش و مهربانی و درست صحبت کنه 

یا خودت تنهایی برو با دختره با آرامی و مهربونی و درست صحبت کن 

یازدهم دیگه بزرگه بزارید خودش مشکلشو حل کنه

ببین خواهرم حرفی نمیزنه کاری ندارم فقط گریه می‌کنه یعنی میگم آنقدر قلبش تند میزد ک نفسش بالا نمیاد تا میاد حرف بزنه گریه می‌کنه میگم چرا گریه کردی میگه حرف حق و میزدم ولی کسی پشتم نبود 

بعد مشکل اینه دختره ول کن نی یعنی هی خودشون حرف زدن معلم حرف زده این حرف زد اون حرف زد خب اینم گریه کرده توجه بقیه جلب شده ولی بازم دختره ی داستان جدید رو می‌کنه 

اون اشغال دونی صاحاب نداره؟ مدیر چ غلطی داره میکنه؟ مگ صندلی خریدشه ک هرسال باید همونجا بشینه؟

دقیقااااا خواهر منم همین و میگه ن میزاره خودم برم ن مامانمم میگه مسخرم میکنن شما بیاید بچه نیستم 

ولی به خدا آنقدر به قلبش فشار آمده نمی‌دونم چیکاررر کنممم

ببین خواهرم حرفی نمیزنه کاری ندارم فقط گریه می‌کنه یعنی میگم آنقدر قلبش تند میزد ک نفسش بالا نمیاد ت ...

عزیزم خواهرت قلبش ضعیفه. ولی اگه می تونید روانشناس هم ببریدش‌ باید بتونه حقش رو بگیره یا اینکه کنار بیاد با شرایط. طب سنتی هم شاید بد نباشه

با معلماش صحبت کنین یا با مدیر مدرسهیا خواهرت درست و حسابی بره با دختره تنهایی با آرامش و مهربانی و ...

نمیزارع مامانمم بره مدرسه با مدیر صحبت کنه 

بعد آخه اینا یدونه معلم ندارن ک چندتان 

دختره کلن میگه خواهر من داره زور میگه در صورتی ک خواهر خودمم حرف بدی نمیزنه میگه مگه میز و خریدی اینام برگشتن گفتن تو همش میری عقب بزار این بشینه منم میگم خاک تو سرت آخه تقصیر خودته چرا عقب نشستی میگه رفتم پیش رفیقم فقط یکی دو زنگ رفتم  😑

دقیقااااا خواهر منم همین و میگه ن میزاره خودم برم ن مامانمم میگه مسخرم میکنن شما بیاید بچه نیستم ولی ...

با مدیر تماس بگیرید یا خودش بره ب مدیر بگه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

اگه الان نتونه حقشو بگیره بزرگترم که بشه نمیتونه دختر من کلاس چهارمیه هر وقت میاد درمورد بچه ها میگه من و پدرش گوش میدیم و کاری نمیکنیم فقط میگیم خودت حقتو بگیر و مثل خودش رفتار کن حتی دختر منم تپش قلب داره ولی برا مستقل شدنش کاری به امور مدرسه ندارم شما غیر مستقیم سیاست یادش بده تا بتونه حقشو بگیره. جسور بودن اکتاسبی و با تجربه به دست میاد. حق داری نگران باشی شما غیر مستقیم یادش بده چکار کنه

اگه الان نتونه حقشو بگیره بزرگترم که بشه نمیتونه دختر من کلاس چهارمیه هر وقت میاد درمورد بچه ها میگه ...

مشکل اینه به خدا خودمم سیاست بلد نیستم 

اول بهش گفتم خب به حرفاش اهمیت نده ولی اصلا توقع نداشتم دختره بره بشینه سر جای این خب اینم کاری نمیتونه بکنه می‌تونه بلند کنه طرف و ؟ 

هیچ کاری از دستم بر نمیاد 

مشکل اینه به خدا خودمم سیاست بلد نیستم اول بهش گفتم خب به حرفاش اهمیت نده ولی اصلا توقع نداشتم دختره ...

بهش بگو فردا زودتر بره سرجاش بشینه. بگو اگه تو این دنیا سوار نشی سوارت میشن. با هر کسی مثل خودش رفتار کنه.همین دختره که باهاش لجه خیلی چیزا میتونه بهش یاد بده 

بره چی بگه ؟

همینارو توضیح بده. بره پیش مدیر بگه فلانی سرجام نشسته بلند نمیشه همش تیکه میندازه. چون سال قبل اینجا نشسته بوده هرروز باهام بحث داره

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن