2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نخوردن کی ضرر میکنه من یا تو⁉

مشید خانم چه خبر؟خوبی؟

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

مشید خانم چه خبر؟خوبی؟

ممنونم 

سلامتی

خوبین

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

منو بچه هامم نخوردیم...هممون مریضیم از تخم مرغ و سیبزمینی بدم میاد خیلی خوردیم...چیز دیگه ای هم بفکر ...

عزیزم منم مریضم روزهاست هیچی نخوردم دیشب یهو ب ذهنم رسیدم پاشدم عدسی درست کردم جات خالی تونستم ی عالمه بخورم 

امروزم ی مدل سوپ درست کردم دوکاسه خوردم خیلی ب جونم نشست خاستی بگو سوپو یادت بدم خیلی سادست بچه هام دوست دارم

عزیزم منم مریضم روزهاست هیچی نخوردم دیشب یهو ب ذهنم رسیدم پاشدم عدسی درست کردم جات خالی تونستم ی عال ...

تو سوپ چیا ریختی؟

من خب بعضی چیزاشو نداشتم وگرنه یه سوپ میذاشتم دخترام سرفه میکنن😓

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

شما دارین و نمیخورین من بخاطر دعوا گرسنه موندم 🥴

😔ما شوهرم اون هفته خرج سنگینی افتاد رو دوشش و خیلی ضرر کرده بود

...دستمون خالی شد حتی نتونستم بچه هامو یک دکتری ببرم مجبور شدم خودم برم دارو بخرم 

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

پدرماتفاقا داره چون مامانم گفت دیشبم چیزی نخورده چرا اینجوری گفتی گفت مرگ بخوره

خوب دیدی اهمیت نداره.     پدرت عصبیه فکر کنم. قبل این که اون بیاد یا بعد رفتنش برو غذاتو بخور با مادرت حرف بزن میدونم بهت بر خورده.   ولی.  با غذا نخوردن چیزی درست نمیشه.  فقط معدت اسیب میبینه و ضعف میکنی

تو سوپ چیا ریختی؟من خب بعضی چیزاشو نداشتم وگرنه یه سوپ میذاشتم دخترام سرفه میکنن😓

ببینی من هرچی سبزیجات توخونه داشته باشم میریژم اصلا مهم نیس چیزای خاص 

سیب زمینی پیاز ی قاشق رب یکم عصاره قلم یا ازین اماده ها ک بسته بندی کوچولو هستن( عصاره گوشت یا مرغ منظورمه) یدونه قارچ داشتم ی ذره هویج 

همه رو درشت درشت خورد کردم ریختم تو قابلمه با ی قاشق کوچولو روغن یکم تفت دادم ادویه هم فقط نمک و زردچوبه 

یکم تفت دادم در حد بوی خامی رب بره 

اب ریختم روش‌وقتی اب ب جوش اومد جوپرک ب ازای هر نفر ی قاشق اگرم نداری ک اخر سر موثع مواد پخت بیست دیقه اخر رشته ور میشل اضاف کن 

بعد من اخر اخر با گوشکوب برقی حسابی له میکنم کلی اب لیمو هم بهش اضاف میکنم ببین خوشمزه ترین سوپ دنیاست 

اگه مرغم دارین جدا بجوشون وقتی پخت ریش ریش من بریز تو سوپ