2777
2789
ببینی من هرچی سبزیجات توخونه داشته باشم میریژم اصلا مهم نیس چیزای خاص سیب زمینی پیاز ی قاشق رب یکم ع ...

نوش جان خانوم خوش اشتها😍😍😍

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت بشم حتما درست کن حالت بختر میشخ انرژی میگیری من ده روز بود با زحمت غذا مبپختم شاید حبلی فشار ...

اخه عزیزجان موادشو ندارم الان فقط سیب زمینی و پیاز دارم ...ممنونم ازت همیشه خوش و خرم باشی ❤️❤️

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

منو بچه هامم نخوردیم...هممون مریضیم از تخم مرغ و سیبزمینی بدم میاد خیلی خوردیم...چیز دیگه ای هم بفکر ...

قیمه بدون روغن درست کن 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
اخه عزیزجان موادشو ندارم الان فقط سیب زمینی و پیاز دارم ...ممنونم ازت همیشه خوش و خرم باشی ❤️❤️

بخدا همون سیب زمینی و پیازم قول میدم خوشمزه بشم مهم اینه ابکی باشه بتونی قورت بدی سبزیجات اتفاقا قوتش بیشتره 

اگه عدس داری عدسی بذار مهم اینه بخوری انرژی بگیری

منو بچه هامم نخوردیم...هممون مریضیم از تخم مرغ و سیبزمینی بدم میاد خیلی خوردیم...چیز دیگه ای هم بفکر ...

مرغ تو فر بذار. آبگوشت بوقلمون. گوشت تو شیشه.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

سوپ،عدسی(توش هویج و شلغمم بریز،اگه دوس نداری درشت بریز که بتونی درش بیاری..)شیربرنج،فرنی ،کته‌ماست،مرغ رو بدون روغن با آبلیمو و پیاز و فلفل‌دلمه و نمک وزردچوبه بذار بپزه تا آبش خشک بشه با نون بخورید جون بگیرید

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚