الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منو بچه هامم نخوردیم...هممون مریضیم از تخم مرغ و سیبزمینی بدم میاد خیلی خوردیم...چیز دیگه ای هم بفکر ...
قیمه بدون روغن درست کن
من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
منو بچه هامم نخوردیم...هممون مریضیم از تخم مرغ و سیبزمینی بدم میاد خیلی خوردیم...چیز دیگه ای هم بفکر ...
سوپ،عدسی(توش هویج و شلغمم بریز،اگه دوس نداری درشت بریز که بتونی درش بیاری..)شیربرنج،فرنی ،کتهماست،مرغ رو بدون روغن با آبلیمو و پیاز و فلفلدلمه و نمک وزردچوبه بذار بپزه تا آبش خشک بشه با نون بخورید جون بگیرید
خدایا شکرت به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
شغل داری. به نظر من برو دنبال یه شغلی شده پاره وقت که واسه خودت یه در امدی داشته باشی که منت بالا سرت نباشه تو این مواقع برو با پول خودت از بیرون چیزی بخر بخور.