2777
2789
عنوان

برای سلامتی بچم یه صلوات میفرستین

99 بازدید | 15 پست

خیلی کوچیک و ظریفه....زردی داره و بیست روزه پایین نیومده دیگه امروز ازش خون گرفتن برای چکاپ کامل.....اندازه ی سرنگی ک‌اورده بودن از دستش بزرگتر بود خدایا ...انقد جیغ زد ک کلا بیحال شد دستاش سوراخ سوراخ شد تا خون گرفتن....دلم خونه نمیدونم چیکار کنم فقط کارم شده گریه و هیچی هم از دستم برنمیاد😭

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم گلم😓❤️

نگران نباش بچه همینه 

هرروز یه چیزه 

یاسرما میخوره یا دلش درد میکنه یا...

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿 

نگران نباش بچه همینه هرروز یه چیزه یاسرما میخوره یا دلش درد میکنه یا...

آره میدونم ولی واقعا سخته... انقد کوچیک بود دستش مسئول ازمایشگاه رگشو سوراخ میکرد بعد انقد فشار میداد تا خون در بیاد و با سرنگ جمع میکرد....همه دستش کبود شد خودشم کلا بیحال شد دلم براش هزار تیکه شد....نمیدونم چرا این زردی دست از سرش برنمیداره اخه 😭

تو دستگاه هم مونده ؟؟

نه عزیزم دکترش دستگاه نذاشت... موقع تولد تا سه روز اصلا زردی نداشت یهو از روز چهارم زردی با شدت زیاد گرفت اول دکتر گفت یه هفته وایسین از بدنش در بیاد نشد بعد یه هفته قرص داد توی شیر حل میکردم میدادم بازم نشد فقط عذاب میکشید با دلدرد شدید... دیگه الان چکاپ کامل نوشته ببینه علتش چیه ....شهرمونم کوچیکه دکتر دیگه ای نیست اینی ک بردم مثلا واردترینشونه....نمیدونم چیکار کنم

نه عزیزم دکترش دستگاه نذاشت... موقع تولد تا سه روز اصلا زردی نداشت یهو از روز چهارم زردی با شدت زیاد ...

جالبه تو تهران که روز یوم آزمایش میگیرن خیلی بالا نباشه خودت دستگاه کرایه می‌کنی ۳ شب تو خونه 

اگه ن خیلی بالا باشه تو بیمارستان بستری میکنن اگه با دستگاه پایین نیاد خونش رو عوض میکنند خواهر منم بخاطر زردی شدید و بالا خونش رو عوض کردن الان ۲۵ سالشه و سالمه

جالبه تو تهران که روز یوم آزمایش میگیرن خیلی بالا نباشه خودت دستگاه کرایه می‌کنی ۳ شب تو خونه اگه ن ...

نه دکترش همچین چیزایی نگفت...منم میترسم خودم کاری کنم همینجور دارم به حرفش گوش میدم فقط ولی تا الان ک فقط بچم زجر کشیده و هیچ بهتر نشده حالش😭