2789

امروز از اون روزاست که دلم میخواست برم سراغ داستان شاهنامه

قبلا داستان سیاوش و فرنگیس رو شنیده بودم امروز رفتم خودم بخونم دوباره یادآوری بشه چون داستان سیاوش خیلی خیلی به نظرم زیباست و دوست داشتم برای شما هم تعریف کنم ❤️

nature 🏖️🍁lover

سیاوش پسر کیکاووس شاه ایران بدنیا امد بعد از اینکه بدنیا اومد ستاره شناس ها طالع سیاوش رو بررسی کردند و طالع سیاوش رو آشفته و بد دیدند به همین خاطر کیکاووس پسر خودش سیاوش رو پیش رستم می‌فرسته تا آیین رزمی و جوانمردی رو بهش یاد بده سیاوش از نظر ظاهری پسری بشدت جذاب بوده و زیبایی اون زبانزد همه مردم 

تا موقعی که سیاوش به سنی میرسه که تصمیم میگیره پیش پدر خودش کیکاووس برگرده و رستم هم با درخواست سیاوش موافقت می‌کنه و پدر و پسر با هم دیدار میکنن در اون زمان سودابه دختر پادشاه هاماوران همسر کیکاووس بود (نامادری سیاوش) به کیکاووس اصرار می‌کنه که سیاوش باید از زنان زیبایی که در شبستان هستند کسی رو برای همسری خودش انتخاب کنه و کیکاووس هم موضوع رو با سیاوش درمیون میگذاره اما سیاوش قبول نمیکنه

nature 🏖️🍁lover

سیاوش که از پیشینه شاه هاماوران و حیله و مکر اون شنیده بود دست سودابه واسش رو شده بود و میدونست که سودابه صلاح سیاوش رو نمی‌خواد 

سودابه هم از وقتی که سیاوش رو دیده بود عاشق و شیدا سیاوش شده بود و نمیتونست فکر اون رو از سر بیرون کنه و دنبال راهی میگشت تا بتونه خودش رو به سیاوش نزدیک کنه 

تا اینکه دوباره سودابه اصرار می‌کنه که سیاوش دوباره به شبستان بره و سیاوش ناچار قبول می‌کنه سودابه دختر ها رو به سیاوش معرفی می‌کنه ولی سیاوش هیچکدوم رو قبول نمیکنه سودابه که احساس می‌کنه موقعیت برای برملا کردن راز دلش مناسبه شروع می‌کنه و ازاحساس خودش به سیاوش میگه 

سیاوش هم بشدت مخالفت می‌کنه و سودابه هم چون ابرو خودش رو در خطر میبینه لباس خودش رو پاره می‌کنه و پیش کیکاووس می‌ره و به سیاوش تهمت میزنه که سیاوش به من چشم ناپاک داشته

nature 🏖️🍁lover

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خلاصه کیکاوس هم پسرش رو دوست داشته و از طرفی عاشق سودابه بوده سخته براش که بخواد قضاوت کنه پس به ناچار با سیاوش صحبت می‌کنه که تو برای اثبات پاکدامنی خودت باید از آتیش بگذری اونوقت برای همه آشکار میشه که تو هیچ کاری نکردی سیاوش هم قبول می‌کنه و خلاصه سیاوش می‌تونه صحیح و سالم از آتیش عبور کنه و روسیاهی و بی آبرویی برای سودابه باقی میمونه 

سودابه کینه سیاوش رو در دلش پرورش میداد و پیش کیکاووس شروع به بدگویی میکرد تا اینکه کم کم مهر پسر در دل پدر کمرنگ تر شد در همون حین خبر اومد که افراسیاب به ایران حمله کرده کیکاوس سیاوش رو به جنگ می‌فرسته

nature 🏖️🍁lover

افراسیاب خواب میبینه که بدست پسری جوون کشته میشه و ستاره شناس ها و طالع بینان بهش میگن بهتره که دست از جنگ با ایران برداره چون بدست سیاوش کشته میشه خلاصه افراسیاب با سپاه ایران صلح می‌کنه و سیاوش برای فرار از پدرش و نامادریش سودابه پیش افراسیاب می‌ره و ازش درخواست کمک می‌کنه افراسیاب هم که جوانمردی و خوشنامی سیاوش رو زیاد شنیده بوده دخترش فرنگیس رو به عقد سیاوش در میاره و زمین و افرادی به اون میده سیاوش کاخ های زیبایی بنا می‌کنه و اسم شهر رو می‌ذاره سیاوش گرد و تا مدتی با فرنگیس با خوبی و خوشی در سیاوش گرد زندگی میکردن 

برادر کوچک افراسیاب گرسیوز وقتی اعتماد و علاقه افراسیاب به سیاوش رو میدید بذر کینه در دلش کاشته شد و کم کم پیش افراسیاب شروع کرد به بدگویی از سیاوش

nature 🏖️🍁lover

اینقدر گفت و گفت تا نظر افراسیاب به سیاوش عوض شد و گرسیوز هم از فرصت استفاده کرد و به دروغ به افراسیاب گفت که سیاوش در سیاوش گرد داره بر علیه تو و توران داره سپاه تشکیل میده و میخواد تو رو زمین بزنه وخوابی که دیدی داره تعبیر میشه 

افراسیاب هم که بشدت ترسیده بود دستور میده که سر از تن سیاوش جدا کنن و سیاوش در جوانی کشته شد 

جالبه بدونید خیلی از آیین عزاداری در دهه محرم ریششون آیین های هست که مردم در سوگ سیاوش یا سووشون داشتن مثالا تابوت گردانی و مشکی پوشیدن و....رو مردم در سوگ سیاوش انجام میدادن

nature 🏖️🍁lover

زحمت کشیدید گذاشتید

🧡🧡

واقعیتش خیلی دوست دارم کمک کنم مردم بیشتر با شاهنامه آشنا بشن و و از داستان های زیباش بخونن

من که خودم دوست دارم اگر مایل باشین اینجا می‌ذارم امیدوارم بقیه هم بخونن و دوست داشته باشن🧡

nature 🏖️🍁lover

دستت درد نکنه باشکوه و غم انگیز بود

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️

یعنی سودابه زن بابای سیاوش بود؟

و عاشق پسر شوهرش

رستم چه نسبتی با کیکاووس داشت

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️
یعنی سودابه زن بابای سیاوش بود؟و عاشق پسر شوهرشرستم چه نسبتی با کیکاووس داشت

توی روایت هایی که خوندم نسبتی ننوشته بود ولی کیکاووس که پادشاه ایران بوده رستم هم یکی از اسطوره ها و نامداری های سیستانی

nature 🏖️🍁lover