2777
2789
عنوان

معلمم امروز یکی از دانش آموزا رو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترجیح میدم‌برا معلم دروغگو نظر ندم.چون میدونستم عنوانت دروغه اومدم بگم خانم معلم ما اونی نیستیم که فکر میکنی.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نده بگو من عادت ندارم مجبور ک نیستی وقتی نمی‌خوری

میگم پشت سرم میگن خسیسه خووشونم میدونن نمی‌خورم همیشه منتظر بودم بگن تو که نمی‌خوری پول نده ولی هیچوقت نگفتن منم این ماه تصمیم گرفتم ندم

اصلا نمیتونم مهمونی میرم بزووور می‌خوان به آدم چای بدن هرچی میگی نمی‌خورم باور نمیکنم😂

د اخه ازبس ماایرانیا چای خوریم کسایی مث شما باعث تعجبن البته من هیچ وقت مهمونامجبور نمیکنم میپرسم وقتی بگه چای دوست ندارم کلی خوشم میاد چون خودم باید برم کمپ 

اصلا اهلش نیستم کلا همیشه فقط پول میدم و نمی‌خورم

میتونی بگی من کیک و شیر میخورم اهل چایی نیستم

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بله داریم همکار این مدلی، جالبه تا پارسال هر کسی که اتفاقا معمولا من هر از گاهی صبحانه می‌بردیم مدرسه، دو نفر بودن همیشه پای سفره

امسال که قرار شد پول جمع کنیم و هر روز صبحانه باشه مثل ...زنگ اول می‌مونن سر کلاس که صبحانه نیان ، پول هم ندادن و همه هم میدونن خسیس هستن 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خب اونکه همه میخورن من صبحانه جدا هم خودم میبرم ولی میگم اونا میگن این خسیسه

بگن خسیسی چی میشه مگه؟

اینهمه مدت پول دادی ولی نخوردی

چرا باید بازم ادامه بدی؟

جل الخالق

میگم پشت سرم میگن خسیسه خووشونم میدونن نمی‌خورم همیشه منتظر بودم بگن تو که نمی‌خوری پول نده ولی هیچو ...

بذار بگن گناهت رو پاک میکنند با غیبت.

من بودم نمیدادم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar