2777
2789
عنوان

معلمم امروز یکی از دانش آموزا رو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 48 پست
وقتی نمی‌خوری واسه چی پول بدی آخه خوب کاری کردی

آخه همیشه نمی‌خوردم انتظار داشتم اونا بگن نمی‌خوری مجبور نیستی پول بدی ولی ۳ سالع این مدرسه ام اصلا نگفتن هر ماه ازم گرفتن البته سال اول۳۰۰ بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بگن خسیس هستی

وقتی یکی دو ماه پول رو دادی و نخوردی ،دیگه نمیگن خسیسی

بگو من مشکل گوارشی چیزی داری و نمیتونی صبحانه بخوری

منم همین طورم،صبحانه به معدم نمیسازه و ترش میکنم

بیشتر وقتها  انگور یا موز میخورم

بقیه همکارا با خودشون در مورد شما چی فکر میکنن میشه قضاوت اونهاو اشتباههشما اگه واقعا از صبحانه استف ...

همین دیگه من با همون ۴۰۰ برا خودم صبحانه بهتری می‌خورم تا بخوام هر روز یه لقمه کره مربا بخورم 

اصلا چرا باید ماهی ۳۰۰  ۴۰۰ بدید:/ وا  این رسم از مدرسه‌تونه؟ خیلی هم پول حساب میشه 

وقتی نمیخورید چه کاریه واقعا اسراف الکیه

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

گر خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو یا بگو کره مربا دوست ندارییا صبح عادت داری با خانواده صبحانه میخور ...

گفتم دوس ندارم خودشون همیشه میدیدن نه چای میخورم نه کره مربا ولی هر ماه پولو ازم می‌گرفتم😵‍💫

همین دیگه من با همون ۴۰۰ برا خودم صبحانه بهتری می‌خورم تا بخوام هر روز یه لقمه کره مربا بخورم

حتما اینکارو بکنید

این ماه بگید من صبحونه خور نیستم👍

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
بله داریم همکار این مدلی، جالبه تا پارسال هر کسی که اتفاقا معمولا من هر از گاهی صبحانه می‌بردیم مدرس ...

ولی من همیشه پول میدادم و نخوردم ماه قبل هم دادم فقط ازین ماه تصمیم گرفتم ندم اولش منتظر بودم اونا بکن تو که صبحانه نمی‌خوری چرا پول میدی ولی ۲ سال کامل پول دادم و هیچی نگفتن منم این ماه خودم دیگه ندادم 

گفتم دوس ندارم خودشون همیشه میدیدن نه چای میخورم نه کره مربا ولی هر ماه پولو ازم می‌گرفتم😵‍💫

به نظرم نده400تومن رو نظر بقیه رو هم دایورت کن به.... 😂😂

لایک ممنوع🙏                                            

اصلا چرا باید ماهی ۳۰۰ ۴۰۰ بدید:/ وا این رسم از مدرسه‌تونه؟ خیلی هم پول حساب میشه وقتی نمیخورید چه ...

آره رسمع برا صبحانه پول جمع میکنن بنظرم اگه آدم میخوره و اهل صبحانه اس چه اشکالی داره ولی وقتی نمیخوره به آدم زود داره هم پایه اونا که دو لیوان دو لیوان چای میخورن و روزی ۳ تا نون با کره مربا میخورن پول بدم بعد والدین هم خیال کنن پول صبحانه از جیب اوناست 😂😂 بعضی ها اینجا میگفتن از پول جیب ما معلما صبحانه می‌خورن

چرا بگن خسیس هستیوقتی یکی دو ماه پول رو دادی و نخوردی ،دیگه نمیگن خسیسیبگو من مشکل گوارشی چیزی داری ...

من برا خودم آجیل گرفتم میان وعده اونجا میخورم الآنم باردارم دوست دارم چیزای مقوی بخورم نه همه اش کره مربا البته اونا نمیدونن باردارم