خانوما من معلمم بعد برای صبحانه باید ماهی ۴۰۰ هزار بدیم ولی صبحانه در حد یه نون پنیر و یه کره مربا و خیلی دیگه بهمون محل بزارن ماهی یه بار املت میدن که من نه کره مربا میخورم نه املت اهل چایی هم نیستم هر کاری بکنم هم یه نصف استکان بزور میخورم بعد اینهماه با خودم چرا ماهی ۴۰۰ بدم وقتی اینجوریه و من نمیخورم ولی حس بدی دارم همش فکر میکنم بقیه همکارا با خودشون میگن این خسیسه 😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا چرا باید ماهی ۳۰۰ ۴۰۰ بدید:/ وا این رسم از مدرسهتونه؟ خیلی هم پول حساب میشه
وقتی نمیخورید چه کاریه واقعا اسراف الکیه
دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کرهای امید'' درباره تجاوز جنسی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و
بله داریم همکار این مدلی، جالبه تا پارسال هر کسی که اتفاقا معمولا من هر از گاهی صبحانه میبردیم مدرس ...
ولی من همیشه پول میدادم و نخوردم ماه قبل هم دادم فقط ازین ماه تصمیم گرفتم ندم اولش منتظر بودم اونا بکن تو که صبحانه نمیخوری چرا پول میدی ولی ۲ سال کامل پول دادم و هیچی نگفتن منم این ماه خودم دیگه ندادم
اصلا چرا باید ماهی ۳۰۰ ۴۰۰ بدید:/ وا این رسم از مدرسهتونه؟ خیلی هم پول حساب میشه وقتی نمیخورید چه ...
آره رسمع برا صبحانه پول جمع میکنن بنظرم اگه آدم میخوره و اهل صبحانه اس چه اشکالی داره ولی وقتی نمیخوره به آدم زود داره هم پایه اونا که دو لیوان دو لیوان چای میخورن و روزی ۳ تا نون با کره مربا میخورن پول بدم بعد والدین هم خیال کنن پول صبحانه از جیب اوناست 😂😂 بعضی ها اینجا میگفتن از پول جیب ما معلما صبحانه میخورن