2777
2789
عنوان

معلمم امروز یکی از دانش آموزا رو کتک زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 48 پست
۴۰۰تومن واسه ی ماه مبلغی نیست ک توقع داری جی بدن دقیقا😐😐وقتی همه میدن شما ی نفر ندی زشته.اگه نظر د ...

من ماهی ۴۰۰ بدم دیگران صبحانه بخورن خودشونم می‌دونن نمی‌خورم فقط پول میدادم متاسفانه همین تصمیم گرفتم ندم و یکم نگران حرف بقیه هستم از طرفی هم بدم میاد ماهی ۴۰۰ بدم ولی از در آبدارخانه هم رد نشم

به نظرم اگه نمیخوری نده الکی

بعد یکی دو ماه ک ندی عادی میشه برای خودت

این حرفا بیشتر ساخته ی ذهنی خودمونه

حتی اگ واقعنم حرف بسازن اونقدرا هم اهمیتی نداره

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماهی ۴۰۰ بدم دیگران صبحانه بخورن خودشونم می‌دونن نمی‌خورم فقط پول میدادم متاسفانه همین تصمیم گرفت ...

خب پس نباید نظر بقیه واست مهم باشه خیلی راحت بگو بهشون و نده.همون ۴۰۰تومنو حداقل ب میل خودت خرید کن 

من برا خودم آجیل گرفتم میان وعده اونجا میخورم الآنم باردارم دوست دارم چیزای مقوی بخورم نه همه اش کره ...

عزیزم بگو آزمایش دادم  چربی خونم بالاست

دکتر خوردن چیزای چرب و شیرین رو منع کرده ،چایی هم معدم اذیت میشه

صبح میام بیرون یه موز  یا سیب ،میخورم و میام

نوشجونتون،یه بار بگو و راحت شی

دیگه خودشون میدونن کسی برای ۴۰۰ تومن،خسیس بازی در نمیاره