2777
2789
عنوان

کیاتاحالا خواب جن دیدن؟

7044 بازدید | 179 پست

من گاهی وقتها میبنم توخواب خودشو شکل عزیزانم میکنه و سعی دارن منو ازشوهرم جدا و متنفر کنن........یکی دیگه اینکه کسی ازاینجور خواب ها سردرمیاره کمکم کنه؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

چ شکلین؟  

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترو خدا اگه ازاین خواب های ....کسی سردرمیاره بگه........یااینکه تجربه کردین

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

عزیز شکل ادم میکنن نشون نمیدن قیافشونو البته یکبارنشون دادن خیلی وحشتاک زن بود مثل زنهای جهنمی

من تقریبا زیاد میبینم چون همزاد زیاد دارم

همزاد زیاد داری مگ همزاد ادم یکی نیس

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
عزیز شکل ادم میکنن نشون نمیدن قیافشونو البته یکبارنشون دادن خیلی وحشتاک زن بود مثل زنهای جهنمی

خب تودشونو نشون نمیدن ار کجا مطمئنی جن هستن؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

همزاد زیاد داری مگ همزاد ادم یکی نیس

نه ممکنه از جنس جن باشه مال من  از این جنسه چون عمدا جاهایی میرن که من اونجا رفتم,  

کاربر قدیمی هستم ، خوشحالم که برگشتم پیشتون دوستان.  
من تقریبا زیاد میبینم چون همزاد زیاد دارم

عزیزم خوب شد امدی اون قضیه ها که توتاپیک darkwizard   گفتم شدید شده واسمون

عزیزم خوب شد امدی اون قضیه ها که توتاپیک darkwizard   گفتم شدید شده واسمون

یادم نیست گلم کدوم قضیه ر. میگی بگو راهنماییت کنم

کاربر قدیمی هستم ، خوشحالم که برگشتم پیشتون دوستان.