2777
2789
عنوان

سلام بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 6889 بازدید | 425 پست
ارع منم یه گوهی خوردم گفتم چک کنم نتیجشم شد الان لامصبا همتونم بیدار بودین خب خخخخخ انگار روده هامون ...

چیز بهتری پیدا نکردی

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری سارا خوبی نگرانتم از دیروز

مرسی عزیز دلم آره بهترم

دارم دلداری میدم خودمو 

مجبوری دارم تحمل میکنم تا ببینم چی میشه

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

دیوانه ای بخدا

دیوونه نبودم که بین شماها نبودم 🤣🤣🤣

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

مرسی عزیز دلم آره بهترمدارم دلداری میدم خودمو مجبوری دارم تحمل میکنم تا ببینم چی میشه

کسی مجبورت نکرده تحمل کنی دختر

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

انقده بدم میاد هیشکی منو تگ نمیکنه

ایش ایش😤😤

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

😂😂😂واسه من صبح دایی جان شله هم که نمدی صبحانه

خداییی از پریشب فقط دو تا دونه ساق طلاق

دو بسته نه ها

دو دونه خوردم.فرصت شوله نشد دیگه

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

مگه چی گفته من ندیدم تاپیک شو؟؟؟

منو تگ کرده بود 

من میدونستم تاپیکتون میترکه حس ششم دارم 😂ولی بهتون نگفتم تا ناراحت نشین 

İnsanları değil, insanlığı seviyorum!😇                                                           

بتوچ عوضی یو استفاده گر خخخخ بیتلبیت فعلا همگی برم چایی بزارم امین بیدار کنم بره

خخخخ و درد دودقیقه😫برو فعلاا

حالا من دیشب قرص خابم خوردم بگو یه ذره تاثیر داشت نه والا🤣🤣

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....