2777
2789
عنوان

سلام بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 6889 بازدید | 425 پست
از فردا غلط بکنم ارسلان بره مدرسه گوشی بردارم من خخخ

چیییییییرا؟

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

قرررربووونت برم من عشقم حاال دلت چطوره

خوبم عزیز دلم دارم تحمل میکنم بلکی یکم رو براه بشم

به سه تا مشاور زنگ زدم و حرف زدم از دیروز

میگن برای موقعیت من بهترین کار تحمل تا برسیم به آینده

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبم عزیز دلم دارم تحمل میکنم بلکی یکم رو براه بشمبه سه تا مشاور زنگ زدم و حرف زدم از دیروزمیگن برای ...

تو فقط بتحملو بتیغ و بلذت بقیه رو وللللش 😂

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

چطوری سارا خوبی نگرانتم از دیروز

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

از فردا غلط بکنم ارسلان بره مدرسه گوشی بردارم من خخخ

منم همیشه تا۱۲خابم امروز بیدارم چقدر برام مضخرف صبح زود بیدار بشم کلافه شدم....شاید اگر گوشی برنمیداشتم میخابیدم دوباره

گنجشگ های درنده     

خوبم عزیز دلم دارم تحمل میکنم بلکی یکم رو براه بشمبه سه تا مشاور زنگ زدم و حرف زدم از دیروزمیگن برای ...

آهان من ک گفتم بهت ردیف میشی و شاید بهتر از قبل بشه برات 

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

اینجا گیر کردم نخوابیدم

منم حالا من دیروز بخاطر بیخابی میگرنم گرفته بود داشتم جون میدادم امروز مثلا خاستم تادیروقت بخابم😐

وظیفه دوستیمون ...دایی جان سرصبحی آماده باش دادی

الان سر صبحه؟؟؟؟

مردم دو بار زید بازی کردن😒😒😒😒😒😒😒

منم همیشه تا۱۲خابم امروز بیدارم چقدر برام مضخرف صبح زود بیدار بشم کلافه شدم....شاید اگر گوشی برنمیدا ...

ارع منم یه گوهی خوردم گفتم چک کنم نتیجشم شد الان لامصبا همتونم بیدار بودین خب خخخخخ انگار روده هامون بهم وصله

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

سلام به همگی بعدشم چری جیگر خودمه معلومه که خوب میشی نشی هم خودمون خوبت میکنیم افتاااااد🤨😁

مرسی که هستید🧡🧡🧡🧡