2777
2789
عنوان

جاری بزرگه بی ادب

1378 بازدید | 58 پست

همسن مامانم هست دامادو عروس داره انتظار داره همیشه و همه جا بهش احترام بزاریم حتی اگه بی احترامی ببینیم هم من هم جاریم کوچیکم از دستش عاصی شدیم دیگه 

دیشب ساعت 8 شب زده نزدیک خونتونیم داریم میایم دامادمم هست منم دمی گوجه گذاشته بودم اندازه خودمون هر چی به شوهرم گفتم برو کباب بگیر از بیرون من برنج بزارم لج کرد نرفت چون باهم قبلش سر یه موضوعی بحث داشتیم خلاصه برداشتم از فریزر چرخ کرده گذاشتم بیرون که کباب تابه ای بندازم وقت نشد سالاد اینا درست کنم 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از روزاول بایدجا مینداختی که مهمون سرزده نمیپذیری خودتم هرگز سرزده جایی نرو 

این چه اضطرابیه که ادم به خودش تحمیل کنه؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خانواده شوهرتن خودش نخاس بره بخره توام میگفتی بدرک 

دمی گوجه رو خاموش میکردی 

در پنجره رو باز میزاشتی بوش بره 

میومدن خونتون نزدیکا ساعت ۹ و نیم یا ۱۰ یهو میگفتی خب چی درست کنم واستون؟ 

مهمونی که خودشو یهو دعوت میکنه اونم دیر کوفتم نباید گذاشت جلوش 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

اینا اومدن شام خودمونو گذاشتم یخچال اومد تو اشپزخونه گفت وا الان تازه داری شام میزاری ؟ ما خیلی خسته ایم دختر من گفتم شامت الان اماده اس گفتم بله برای خودمون اماده بود منتهی قابل مهمان نبود گفت باشه هر چی همونو بیار بخوریم بریم خسته ایم دیر میشه تا بپزه گفتم نمیشه عزیزم هم کمه هم مناسب مهمان نیست خلاصه کاری کرد رفتم اوردم از یخچال نشونش دادم پوزخند زد گفت این دیگه چه غذایی گفتم من که بهتون گفتم مناسب نیست گفت خب حالا منتظر میمونیم دیگه 

سالاد و دادم دخترش خورد کنه گفت بچم خسته اس سالاد نمیخوایم ماستی ترشی چیزی بزار کنار غذا

برای مهمان سر زده نباید خودتون رو به زحمت بندازید.

اتفاقا باید هیچ کاری نکنید تا متوجه بشن اینطوری نیان.

خجالت زدگی هم میموند برای همسرتون مهمونای اون بودن عیچی نمیزاشتی جلوشون شوهرت گله میکرد میگفتی من که گفتم بگیر اونم ادب میشد.

در رو کلا برای مهمان سرزده باز نکنید بگو منزل نیستیم

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

منم شاعلم با بچه کوچیک فکر کن 

یعنی هر کاری کنم یه چیزی میگه پدرشوهرم خیلی پشتشه مثل کوه یعنی حرف حرف اونه تو کل فامیل برای خواستگاری من ایشون اومد نظر دادو تو همه مراسما ایشون صاحب منصب بودن 

اینا اومدن شام خودمونو گذاشتم یخچال اومد تو اشپزخونه گفت وا الان تازه داری شام میزاری ؟ ما خیلی خسته ...

ماشاالله به اقتدار شوهرت 😐

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚