2777
2789
عنوان

اول صبحی دلم گرفته

75 بازدید | 9 پست

مادرشوهرم از نظر خودش خیلی فرهیخته است و حالیشه چون معلم بوده اما از نظر من اینجوری نیست!

شوهرم هم قشنگ تحت تسلط مادرشه و همه چی رو به مادرش میگه اما به من که میرسه فقط سربسته یه چیزایی میگه ولی تمام و کمال و سیر تا پیاز همه قضیه هارو به مادرش میگه!

شوهرم کارش عوض شده از چت هاش دیدم همه چیو به مادر و داداشش گفته اما من نه!

یعنی تا حقوق و دریافتی و اتفاقایی که گذشته اما من هیچی نمیدونم! 

از نظر خودش خیلی دوستم داره و محبت میکنه و اینا ولی من میگم اینا از ته قلبش نیست!

دیروزم یه حرفی زد خیلی بهم برخورد! برگشت مادرشون گفت که من اون موقع ازم میومده بچه های جاریتو بزرگ کردم اما الان دیگه نمیتونم کمک کنم به بچه شما!

البته من هنوز اصلا بچه ندارم ولی واقعا این حرفه؟ چقدر مادرش تبعیض میذاره! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم فقط میتونم بگم که این حرفا اصلن ارزش اینو ندارع که خودت و فکرت و روزت رو خراب کنی ،🌺

این همه فرق میذاره چه جوری اخه

به خدا دلم ایقدر شکسه من از همه نظر از جاریم بالاترم ولی اون بیشتر تو چشمه!

من هم خودم کار میکنم هم کم خرج میکنم کم میپوشم هم تازه عروسم ولی جاریم که این همه خرج میکنه و بیشتر پول خرج میکنه و سرکار نمیره بیشتر تو چشمه!

تازه مادرشوهرمم میگه اره جاریت خاص پسنده!!

با اینکه وضع مالی شوهر من پایینتره!

خاک بر سر من که این همه وقت خرج نکردم که اینجوری شه

این همه فرق میذاره چه جوری اخهبه خدا دلم ایقدر شکسه من از همه نظر از جاریم بالاترم ولی اون بیشتر تو ...

درک میکنم چی میگی ،ولی بعدن میفهمی که چقدر ناراحتبت الکی بوده .

توام میتونی با خوب زندگی کردن و پیشرفت تو زندگیت احتیاج به توجه کسی نداری