2777
2789

فمتوچجوریه؟من لازک کردم

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وی منم عینکی ام یعنی میشه

اره من لازک کردم الان چشام صفرشده

خدایاخودت میدونی من ادم بی حوصله ای هستم واصلاطاقت ندارم پس لطفا زودی یه نی نی بذارتودلم  لطفا تپلی هم باشه لپاشو بکشم😍😍😍 مرسی خداجون میدونم که میشنوی ومستجاب میکنی😙
فکرکنم همون لازک باشهprkهست، فمتو که از روشهای لازکه، من انجام دادم خوبه اماذوماهی طول کشید به دیدکا ...

گلم چطوری بود برش هم خورد با لنز تو چشمتون گزاشتن یا دیگه این مواردو نداره ؟

گلم چطوری بود برش هم خورد با لنز تو چشمتون گزاشتن یا دیگه این مواردو نداره ؟

اطلاع دقیق ندارم اما قرنیه ام تراشیده شد ومن اینو حس کردم فیلمش هم دیدم، درنتیجه قرنیه نازک میشه ، پنج روز هم لنز گذاشتن بعنوان پانسمان بعد برداشتن

سراسر زندگی من معجزه بود 
ببخش نتم قطع بود، الان وصل شد اره توچشم وسیله ای میکنند که قرنیه رامیتراشه، درد نداره، چون قطره بی ح ...

وای چ بدددد این فمتو برای چشم مثبت هم هست اخه من یبار اایش دادم گفت چشمت مثبته برمیگرده ولی دکتر قریشی برام نوبت زده بود من کمی سرد شدم الان چند سال گزشته گفتم شاید الان دیگه بشه 

وای چ بدددد این فمتو برای چشم مثبت هم هست اخه من یبار اایش دادم گفت چشمت مثبته برمیگرده ولی دکتر قری ...

نمیدونم واسه چشم شما میشه یانه؟با دستگاه اول نیبینن و عکس هم میگیرن بعد نتیحه را میگن

سراسر زندگی من معجزه بود 
هزینش چقدر شد ؟؟اون وسیله ک میزارن تو چشم چیه ؟درد داره ؟؟؟

کلینیک نور عمل کردم دومیلیونو پونصد . اول تو سه مرحله داخل چشمت قطره میریزن تا بی حس شه بعد میری دراز میکشی تو چشمت لیزر میندازه و میگه پلک نزن و فقط به یه نقطه قرمز که داخل دستگاه هست نگاه کن.چیز خاصی احساس نمیکنی  با لیزر کمی از قرنیه چشمو میتراشه فقط چند دقیقه طول میکشه من دوتا چشممو باهم عمل کردم.

🙏 یکی همیشه هست که عاشق و مراقب منه 🙏😍🍁