2777
2789

من عروسی کردم اما وقتی یادم میاد دلم میگیره.

نه یلدا بهم کادو دادن

نه عیدی 

فقط تولدم شوهرم برام طلا خرید و جشن گرفت

البته نداشت و مجبور بود پولاشو جمع کنه برای مناسبتا اما خیلی غصم میگیره وقتی میبینم برای عروسای دیگه یلدایی و عیدی میبرن. کسی هست مثل من چیزی بهش نداده باشن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من و شوهرم دو شهر دور ازدواج کردیم، خیلی دور، هیچ مناسبتی برام نیاوردن، البته انتظار داشتم تو روزش بهم زنگ بزنن و عذرخواهی کنن که راه دوره و ببخشید اما نکردن، اون زمانها خیلی ناراحت شدم الان دیگه مهم نیست زمان زیادی گذشته 

من واسم حتی سرسوزن نخریدن اما علنأ برای هم عروسم (جاریم)همه ی مناسبتها بااحترام وعزت همه چیز بردن

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
دقیقا مثل منی ادم دلش میخواد خودشو تیکه تیکه کنه🙂

من اون موقع ها ناراحت میشدم اما ازوقتی دخترم رو دارم هیچ چیز واسم دیگه مهم نیست،خودتو پیرنکن فایده نداره به زندگیه قشنگت فکرکن فقط،روزای خوبی درکنارهمسرت داشته باشی عزیزم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍