2777
2789
عنوان

احساس عذاب وجدان ولم نمیکنه

234 بازدید | 25 پست

یکی از اقوام دارن جدا میشن 

بعد پسره داره ماشینشو به نام خواهرش میزنه که اگه هنوز خانم مهریه رو اجرا نداشته نتونه ماشین رو بگیره 

آقا از اقوام ما هست و با خانمش در حد سلام علیک تو مجالس آشنا هستم 

همش حس عذاب وجدان دارم و ناراحتم که اینو فهمیدم و نمیتونم کاری کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نگران نباش دادگاه اموالی که طی سه سال به نام اقوام زده شده رو جز اموال آقا حساب مبکنه

آخه من شنیدم از وقتی مهریه رو اجرا میزارن دولت اگه چیزی به نام کسی شده باشه قبول نمیکنه

آخه من شنیدم از وقتی مهریه رو اجرا میزارن دولت اگه چیزی به نام کسی شده باشه قبول نمیکنه

قانونه جدیده

خیلی از آقایون این کارو میکردن که اموال رو به اسم بقیه میزدن و خانومو طلاق میدادن الان تا سه سال قبول نیست 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قانونه جدیدهخیلی از آقایون این کارو میکردن که اموال رو به اسم بقیه میزدن و خانومو طلاق میدادن الان ت ...

چه جالب 

پس اینا الکی دارن اینهمه بدو بدو میکنن 

پسره میخواست ماشینو بزنه به نام خواهرش 

به خواهره هم یه چک بده که بره برگشت بزنه و بگه در ازای چک ماشینو دادم