2777
2789
عنوان

احساس عذاب وجدان ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 25 پست
خواهرش قبول کرده و دیروز رفته برای اینکار مقصر جدایی رو عروس میدونه

بسپر به خدا دلت اروم میشه خدا خودش حواسش هست به بنده هاش...انشاالله حق مظلومو از ظالم میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احیانا دغدغه دیگه ای ندارید؟کاری باری چیزی زندگی؟

واااا 

اینهمه آدما اینجا تاپیک میزنن 

دغدغه مادرشوهر و ... دارن 

بعد من میگم عذاب وجدان دارم میگی دغدغه دیگه نداری؟؟؟

خب اینم یه دغدغه هست دیگه برای ادم

بسپر به خدا دلت اروم میشه خدا خودش حواسش هست به بنده هاش...انشاالله حق مظلومو از ظالم میگیره

البته من نمیگم دختره هم مقصر نیست ها 

اونم اشکالاتی داره که بگم شاید هنگ کنی 

ولی خب مهریه حق زنه به نظرم حتی اگه بدترین خانم باشه

واااا اینهمه آدما اینجا تاپیک میزنن دغدغه مادرشوهر و ... دارن بعد من میگم عذاب وجدان دارم میگی دغدغه ...

شما صرفا با اون یاروها آشنا هستید این وسط از صاحب عزا هم بیشتر دارید گریه میکنید و این عذاب وجدان بی مورده

لوس و تینیجرو اتیش پاره 💅🏻 🎀 

شما صرفا با اون یاروها آشنا هستید این وسط از صاحب عزا هم بیشتر دارید گریه میکنید و این عذاب وجدان بی ...

شایدم اینطور باشه واقعا 

اتفاقا امروز خودمم حس کردم انگار من بیشتر از خواهر پسره ناراحتم براشون که زندگیشون به هم ریخته 

شایدم اینطور باشه واقعا اتفاقا امروز خودمم حس کردم انگار من بیشتر از خواهر پسره ناراحتم براشون که زن ...

اره خلاصه اجی دخالت نکن و به زندگیت برس اذیت نشی

اره خلاصه اجی دخالت نکن و به زندگیت برس اذیت نشی

دخالت که اصلااا نخواهم کرد 

ولی دلم ناراحت بود که اینقدر راحت می‌خوان حق به خانم رو ندن بهش با اینکه دارن 

خدا رو شکر یکی از دوستان گفت انگار قانون گذاشتن که تا سه سال نمیتونه به نام کسی کنه و حالم بهتر شد

دخالت که اصلااا نخواهم کرد ولی دلم ناراحت بود که اینقدر راحت می‌خوان حق به خانم رو ندن بهش با اینکه ...

منطقیه بالاخره و امیدوارم خانوم هم به حقش برسه

چه جالب پس اینا الکی دارن اینهمه بدو بدو میکنن پسره میخواست ماشینو بزنه به نام خواهرش به خواهره هم ی ...

ازه الکیه این قانون اومده برای همین چیزا

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس