2777
2789
عنوان

یه سوال دارم

73 بازدید | 6 پست

سلام 

خانما من ماه پیش یه قرص اورژانسی مصرف کردم هفته‌ی بعدش پریود شدم 

این ماه سر موعد قبلی پریود نشدم یعنی تایمم میشه همون تایمی ک بخاطر اورژانسی پریود شدم؟

برای اولین بار قرص خوردم هیچی نمیدونم میشه یکم راهنماییم کنین میترسم🫠

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تایم پریودت بهم خورده با همین تایم که تازه پریود شدی بسنجد

راستی هر سال مجاز به خوردن بیشتر از دوتا اورژانسی نیستیم چون بسیار برای بدن خطرناکه مراقبت بیشتری داسته باشین

درست استفاده کرده باشی هورمونات به هم ریخته

🤦🏼‍♀️مرسی

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹 
تایم پریودت بهم خورده با همین تایم که تازه پریود شدی بسنجدراستی هر سال مجاز به خوردن بیشتر از دوتا ا ...

جدیی؟ چقد استرس داشتم مرسی🫠

اره دیگ سرتایم جدید میشی یکی دوماه میشه مرتب شه قرص اورژانسی هورمونی هس بهم میربزه نظم پریودی

اره خیلی بهم ریخته مرسی🫠