سلام بچه ها دلم برای آدمی که 3سال شب و روزش دوستش داشتم و داشتیم کم کم زندگیمونو میساختیم و خیلی راحتتر از اونچکه فکرشو میکردم گذاشت رفت تنگ شده خیلی آخرین پیامم بهش این بود:الان حرمم یاد اخرین باری که باهم رفتیم حرم(دوهفته قبلش)بخیر جواب اون:خاطرات تنهایی بخیر کن من درحال فراموش کردنم.....ازم نپرسید چی شد که 3هفته درگیرش بودم و اگه بگم سر 1پست اینستا بود باورتون نمیشه الان میشه 1هفته که هیچ خبری ازش ندارم دیگه بعد اونروز یه باشه گفتم و دیگه سراغشو نگرفتم اونم همینطور....ما پارسال واسه کنکور میخوندیم خدا میدنه چقد کمکش کردم امید دادمم مشاوره دادم تشویق کردم اون قبول شد دندانپزشکی ولی من موندم پشت کنکور حالا من دارم میخونم تنها فکر میکردم امسال اونپشتمه ولی.....بچه ها خلی ناراحتم خیچ کسو ندارم حتی براش درد دل کنم احساس بی کسی میکنم چرا اینطوری شد؟؟احساس میکنم دیگه خیلی مغرور شذ چطور تونست اینقد راحت؟؟بچه ها دلم تنگه دلم گرفته امروز دیگه واقعن کم آوردم چطور 3سالو فراموش کنم نمیتونم حتی درست درس بخونم....بعضی وقتا میگم برمیگرده ولی دیگه حسم نمیکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخون واسه کنکورت تمام فکر و ذهنتو کن کنکور یه رشته ی توپ قبول بشی دیگه به این فکر نمیکنی اون موقع الان دوره ای که بهش نیاز داشتی درسته ولی حالا به تنهایی پشت سر بگذرون توام دندون قبول شو ببین بعدش خودش میاد یا نه
ووقعا هم مغرور شد دندون پزشکی قبول شد فک کرد چی شده!تلاشتو بکن ازش جلو بزنی به خاطر اون خودتو نباز و از آرزوهات عقب نمون اون آدم قدر نشناس و بی لیاقتیه
منم یجورایی مث خودتم اون رفت ایتالیا واسه تحصیل من موندم پشت کنکور... خیلی وقتا از همون کسی ک هیچ وقت توقع نداری ضربه میخوری... من ک داشتم دیوونه میشدم...الان تصمیم گرفتم محکم بخونم پزشکی قبول بشم تو هم محکم بخون همچین ادمایی ارزش از دست دادن یک ثانیه رو هم ندارن