2777
2789

یبار کیست تو شکمم ترکید وحشتناک بود نمیتونم توصیفش کنم چقد درد کشیدم بعدش سونو گفت دفع شده ۳تا دکتر رفتم گفتن چیز خاستی نیست یه کیست ریز داری ک خیلیا دارن فقط دوفاستون دادن باز یکی دوسال دیگش سونو دادم برج ۱۰

۱۴۰۱ بود همچی نرمال بود ضخامت رحمه چیه اونم ۸ بود

بازم دکتر‌گفت نه کیست داری نه تنبلی 

ازمایش هورمون مردانم دادم نداشتم

ولی من از زمانی پریود شدم از همون ۱۳سالگیم تا الان ک ۱۱ ۱۲ ساله پریود میشم همیشه تاخیر داشتم

میخوام باز برم سونو بدم الان متاهلم مث سگ میترسم حس میکنم بچه دار نمیشم فعلا بچه نمیخوام ها باید برم سر زندگیم ولی تابستون اقدام میکنم

خیلی نگرانم

بنظرتون تو پریودی میتونم برم سونو بدم؟ یا بزارم خوب بشم

💍♥️

هرکسی اطرافم تنبلی داشته بچه داره 

چیز بزرگی نیست 

ضمنا سونو و ازمایش رو دکتر باید بگه چه روزایی باید انجام داد

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکسی اطرافم تنبلی داشته بچه داره چیز بزرگی نیست ضمنا سونو و ازمایش رو دکتر باید بگه چه روزایی باید ...

اونارو خودشون نوشتن منم انجام دادم سونو رو تاریخ نگفتن ولی واسه ازمایش شرایط خاص خودش رو داشت

الان خودم میخوام برم برام سونو رحم تخمدان بنویسه انجام بدم

💍♥️

اونارو خودشون نوشتن منم انجام دادم سونو رو تاریخ نگفتن ولی واسه ازمایش شرایط خاص خودش رو داشتالان خو ...

برای من روز خاص داشت. گفت سه روز بعد پریود برم 

اخه ضخامت رحم و وضعیت اونم مهمه بذار بعدش برو

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بعد پریودی بری بهتره بعدشم انقدر ترس نداشته باش سالمی فقط چون پریودی فکرای...میاد تو سرت

نه هنوز نشدم ولی میخوام بشم درکل از زمان مدرسم ترس بچه نداشتنو داشتم همیشم مامانم میخندید میگفت فک نکنم تو بچه بیاری بی هیچ دلیلی😐اینا همش تو ذهنمه

💍♥️

ممنون خدا دامن همه منتظرارو سبز کنهولی یکم غافلگیرمون کرد..اخه اخر آبان عروسیمونه تازهیگم زود بود وا ...

عهههه😂😂😍وای بابای من از این میترسه تو عقد بارداربشم میگه میکشمت🤣میگذره همش

💍♥️