2777
2789

پدرم سابقه بیمه اش ۱۵سالی هست الان۵۳سالشه  سرکارشم توکارخانه نساجق هست حقوقش۲۰تومنه

مادرمم آشپزه حقوقش ۱۸تا۲۰تومنه سابقه بیمه اش ۳ساله و ۴۷سالشه

یه برادرم دارم ۲۰سالشه توکارخانه کارمیکنه هرزگاهیم بیکاره 

کل دارایی خانوادمم یه سمند سورنه🥲 

خونشونم یه جای متوسط شهر بارهن۲۰۰میلیون

خودمم ک۲۶سالمه  سرکارنمیرم  پس انداز طلاهام شاید۳۰۰تومن باشه

خیلی نگران آینده پدرمادرمم حس میکنم خیلی از زندگی عقب مونده ن 

تمام تلاششون دارن میکنن زمین یاخونه بخرن 

اخه با۱میلیاردمیشه یعنی زمینی ملکی بخرن

خیلی شرایط زندگی هاسخت شده

شما ها خانوادتون در چ سطحن 

اینم بگم خانواده من ۴سال پیش خیلی خیلی بد ورشکست شدیم از صفر صفرشروع کردیم همگی

خوبه که همه تلاش میکنن.باژد از این خونه پیش فروش ها ژا مسکن مهر چیزی ثبت نام کنید

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

بنظرم شرایط‌تون بد نیس

فقط همین ک خونه ندارین ی کم سخته

اگ نه درآمدتون خوبه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که همه تلاش میکنن.باژد از این خونه پیش فروش ها ژا مسکن مهر چیزی ثبت نام کنید

خاستیم ثبت نام کنیم چون ۳ساله اومدیم کرج بهمون تعلق نگرفت باید۵سال میبود سابقه سکونت