2777
2789
عنوان

حلقه نشانمو فروختم بیاید لطفا

95 بازدید | 2 پست

سلام خانوما من حلقه نشانمو فروختم خیلی ناراحتم تا الان طلا زیاد فروختم ولی اینیکی خیلی ناراحتم کرد😔انگار یه چیزی گم کردم.داستان اینه که همسرم یکی دوماهه حقوق نگرفته و خب ما هم برای پرداخت قسط هامون پول لازم داشتیم همسرم از پدرش قرض گرفت یه مقدار خیلی کم و گفت هر وقت اوکی شدم بهت پس میدم اینم بگم بدون چشم داشت همسرم خیلی ب خانوادش کمک کرده هم مالی هم همه چی خلاصه امروز پدر شوهرم زنگ زده ب همسرم و یه چیزایی گفته و ناراحتش کرده منم بهم بر خورد و گفتم خب اگه گیر نبودیم ک نمیگرفتیم خلاصه گفتم بریم نشانمو بفروشیم البته اندازه بدهیمون فروختیم با بفیه پولش بازم طلا خریدم ولی خب خیلی ناراحتم اخه مگه چی میشد اینجوری نمیکفت ما ک نمیگیم پس نمیدیم فقط الان گیریم خیلی پول دوستن هرچقد بخوان از همسرم میچاپن بعد ما میخوایم تازه اونم قرض همش میزنن تو سرمون😔😢

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

منم حلقه امو فروختم 

فدا سرت 

برای مال دنیا غصه نخور دست و بالتون باز بشه بهترشو میخری

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
منم حلقه امو فروختم فدا سرت برای مال دنیا غصه نخور دست و بالتون باز بشه بهترشو میخری

بخدا هیچوقت برا مال دنیا غصه نخوردم قبل اینم کلی طلا فروختم ولی اینو خیلی دوس داشتم هعی دیگه چ میشه کرد😔

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.