2821
2789
عنوان

شما باشین عروسی بدون شام میرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2417 بازدید | 89 پست
من اگه همچین جشنی دعوت بشم شام‌میرم میذارم تو ماشین ساعت نه اینا میرم تو باغ یا حیاط تالار میخورم وا ...

به ذهنم نرسید اونم تو یه باغ بود هوا هم سرد سرد خیلی بد بود اونایی بچه کوچیک داشتن نموندن رفتن

💍♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تا حالا چنین چیزی نشنیده بودم.

ولی خب... بد هم نیست... قابل قبوله...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
شام عروسی از اول بوده ایناییم که طرفداری میکنن خودشون باشن نمیرن یا عروسی نگیرن یا درست حسابی بگیرن ...

عزیزم ببخش خیلی خندیدم😂😂😂😂

از نظر من هیچ چیزی لذت بخش تر از یادگیری نیست.

تاحالا چن باری عصری رفتم مثلا سه تا هفت هشت ولی بعد شام نه.یخت نگیر تو این اوضاع گرونی مطمعن باش همین جشنم به سختی گرفتن فامیلای ما که بیشتریا جدیدا بدون عروسی  رفتن سر زندگیشون یه جشن کوچیکم نگرفتن

اینجور مجلسی باید ساعت 9 به بعد باشه که مردم بتونن شامدبخورن و اماده بسن بیان

وگرنه ادم ساعت 6 شام بخوره عروشی هم تا 12 طول بکشه که هلاک میشه هز گشنگی 

یا باید بعد از ظهر مثلا 4 تا 8 شب باشه و پذیرایی شون هم مفصل باشه

خدا کنه هر عروسی دعوتم میکنن بدون شام باشه

طرف ما طرف عروسی باب میلش میگیره توقع داره ما کادو سنگین بدیم خرج کشش در بیاد

ولله آرزو دارم اینجور عروسیا برم😂

قدر بدون

یه نفر که عروسی گرفت کفت فقط کسایی که بالای فلان قدر مطمینم کادو میدن دعوت میکنم

👋👋👋👋👋جان جدتون لایک نکنید👋👋👋👋👋

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز