2821
2789
عنوان

شما باشین عروسی بدون شام میرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2417 بازدید | 89 پست

خب بنده خدا نمیتونه یا نمیخواد شام بده. شاید هزینه اش واسش زیاده. مهم جشن و دورهمی مراسمشون هست نه شام....

میدونم که الان میگی اگه خودت بودی نمیرفتی! باید بگم من همچین مراسمی رفتم هدیه هم دادم!

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اصلا بحث غذا نیس ..خونه خودمونم میتونیم بخوریم ولی بی احترامیه

اخه چه بی احترامی ای 

بابا گرونیه 

اگر کل مهمونارو شام میدادن جز شما 

اره حق داشتی 

ولی الان مشخصه توان مالیشو نداشتن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اتفاقا چقدر خوب این رسم همه جا انجام بشه و مد بشه چون غذای تالار گرون واقعا وخیلیا به خاطر گروهی دلشون می مونه عروسی بگیرن مجبورند نگیرند تا آخر عمر به دلش باشه اما ما یک عروسی شام نخوریم تو دل نمی مونه 

خیلی گرونی عروسی هم هزارجور خرج داره

برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

دوست یزدی منم میگفت شام‌نمیدن خیلی زشته واقعا نمیتونم درکشون کنم

یه میوه میدن که تازه اگه خوب باشه اونم سه مدل، با شیرینی یزدی که انقدر کوچولوعه

دیگه نه آب میوه ای نه هیچی دیگه

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
اخه چه بی احترامی ای بابا گرونیه اگر کل مهمونارو شام میدادن جز شما اره حق داشتی ولی الان مشخصه توان ...

منطق من اینه یا کلا عروسی نگیر یا ابرومندانه

مجبور نیستی واقعا

از نظر من هیچ چیزی لذت بخش تر از یادگیری نیست.
در توانشون نیس مگه مجبورن

اره دوتاجوون ارزوی عروسی دارن 

دوس دارن جشن داشته باشن 

و بخاطر شرایط مالی سخت بله مجبورن

من اصلا ناراحت نمیشم

رستوران هم نیست که بگم کادو نبرم

میرم کادو هم میدم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
در توانشون نیس مگه مجبورن

واقعیتش نمیرم ،تالار بگیرن بعد بدون شام یجوریه واقعا ما هم یه عروسی رفته بودیم تالار گرفته بود رو میز خالی خالی نه شربت نه میوه و شیرینی تا شام یه مرغ بد مزه با آب معدنی بود واقعا افتضاح بود سمت مشهد بودن

یه میوه میدن که تازه اگه خوب باشه اونم سه مدل، با شیرینی یزدی که انقدر کوچولوعهدیگه نه آب میوه ای نه ...

لابد توقع کادو چند میلیونی هم دارن؟

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

تو این سایت شنیدم خب عصر بگیرن بهتره که تا شام پی برید آرایشگاه کی برید شام بخورید کی برید جشن

خیلی بده یبار دیگه رفتیم دقیقا عروسی خانواده عموم بود😂عصر شام خوردیم🤣میگن ساعت 7بعد از شام🤣🤣🤣خدایا

از نظر من هیچ چیزی لذت بخش تر از یادگیری نیست.
منطق من اینه یا کلا عروسی نگیر یا ابرومندانهمجبور نیستی واقعا

عزیزم شما با منطق خودت میتونی برای زندگی خودت تصمبم بگیری نه دیگران 

هروقت عروس شدی عروسی نگیر 

این عروسی رو هم نرو بزار اونا توارامش جشن بگیرن

قدیم ها شما یادتون نمیاد عروسی بعد از ظهر میگرفتن بصرف شیرینی شربت

هنوز شهرما اون طوری خانما از4تا7بعد عروس گردونی بعد بعضی ها حنا برا دامادمیگیرن که بعضی ازخانما هم برا شام و اقایان میرن تالار به صرف شام وشیرینی تا1شب.تک وتوک مختلط که فعلا من نرفتم همچین عروسی

۵روسیای تبریز شام نمیدن اگه هم بدن اقوام نزدیک در حد ده بیست نفر

من پنج ساله تبریزم . از نظرم تبریزی ها هم کم بچه میارن هم باکیفیت بهشون رسیدگی میکنن. عروسیشون نرفتم ولی باغچه هایی که اطراف تبریزه جایگاه عروس داماد داره من حدس زدم برا نامزدی ببرن غذا بدن 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز