داشتم به این فکر میکردم یه مادر واقعی اگر پسرشو دوست داشته باشه با عروسش خوش رفتاری باید کنه تا ارامش تو خونه پسرش فراهم باسه
هرروز شاهد تاپیکایی هستم که مادر شوهر عروسش انگار دشمنشه.. چرا واقعا؟ بنظرم کسی که واقعی پسرشو دوست داشته باشه المی با عروس دشمنی ایجاد نمیکنه
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
بنظر من دخترای ایرانی ، الکی الکی دشمن مادرشوهرشونم اونم نمیدونم چرا
کلا دو طرف باهم الکی بد میشن
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مادرشوهر سابقم چند ماهم نتونست منو تحمل کنه کاری کرد دوران عقد جدا شدم پیاماشو خوندم تو گوشی پسرش که گفته بود اگه طلاقش ندی خودمو میکشم جالبم بود که خودش منو پسندیده بود
مادر شوهر من با روان من بازی کرد من با روان بچم وبچم با روان بچش و...مادر شوهر من مارو نابود کرد اله ...
دقیقا یه خلنواده رو بهم میریزن واقعا یه عدشون عقده دارن
بخاطر خودخواهیشونه، پسرشونو برا خودشون میخوان و فک میکنن اینجوری دارن به پسرشون خوبی میکنن ولی نمیدونم وقتی دعوا بیفته تو زندگی فقط عروس زجر نمیکشه که پسرشونم ارامششو از دست میده
من مادرشوهر سابقم چند ماهم نتونست منو تحمل کنه کاری کرد دوران عقد جدا شدم پیاماشو خوندم تو گوشی پسرش ...
واقعا اینو گفته بود؟😑باورم نمیشه یه مادر انقدر کینه ای شه