2777
2789
عنوان

هروقت ازدواج کردید خودتونو نگیریددد و دوستاتونو فراموش نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 30 پست
چرااا دعوااا؟؟اصلا دیگه به آدم حتی نگاه هم نمیکنن من همکلاسیم بغل دستمه خداییش از رفتارش خیلی اذیت م ...

چرا شوهرش بام سلام کرد منم جوابشو دادم ابرو ریزی زاه انداخت که پسط اپارتمان که صدتا خانواده زندگی میکنن

نمیدونم چرا اینطوری میشن حس میکنند شوهرشونو میخایم بدزدیم با زنگ زدن که چیزی ازشون کم نمیشه. منم یکی ...

خوب کاری کردی 

یسری ها واقعا لیاقت ندارند

کاربری پنجممممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا شخصیت بعضی آدما اینطوریه که هرکاری میکنن فکرمیکنن خیلی کار شاخی کردن همه بهشون حسودی میکنن ما یکیو داریم تا همین پارسال خیلی خوبو مهربون بود تا بینیشو عمل کرد یه جوری خودشو میگیره یه جورری به همه از بالا نگاه میکنه انگار ملکه یه مملکت شده و هرکی بخواد جراحی کنه یه جنگی درست میکنه که نــه حق نداره از من تقلید کرده نباید بکنه

چرااا دعوااا؟؟اصلا دیگه به آدم حتی نگاه هم نمیکنن من همکلاسیم بغل دستمه خداییش از رفتارش خیلی اذیت م ...

من همه کارای نامزدیشو کردم براش از کله سحر تا بوق سگ پیشش بودم فیلم بگیر برو ارایشگاه کنارش باش ، خنچه هاشو درست من ببر بیار اخرشم اینجور بشه

😂😂😂🤝دمت گرم زن رونالدو هم اینجوری نمیکنه تازه تو این دوران چقدر میگن که ما خوشگلیم و زیباییم فلا ...

با اون رنگ موهای زردددد🤣

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
من همه کارای نامزدیشو کردم براش از کله سحر تا بوق سگ پیشش بودم فیلم بگیر برو ارایشگاه کنارش باش ، خن ...

هعی چه مهربونی شما فدای سرتون 

همون بهتر که شناختیش

کاربری پنجممممم

کلا شخصیت بعضی آدما اینطوریه که هرکاری میکنن فکرمیکنن خیلی کار شاخی کردن همه بهشون حسودی میکنن ما یک ...

کمبود 

احساس عقده ای بودند دارند 

از رفتاراشون دیگه مشخصه 

منم همکلاسیم چون زیبا بود دائم منو میکوبید و تحقیر میکرد 

هیچوقت فراموش نمیکنم 💔🤝

کاربری پنجممممم

کمبود احساس عقده ای بودند دارند از رفتاراشون دیگه مشخصه منم همکلاسیم چون زیبا بود دائم منو میکوبید و ...

آخه این خیلی اخلاقش خوب بود ده روز بعد جراحیش کلا رفتارش باهمه عوض شد اصلا هیچکسو محل نمیده البته شوهرشم شغل بهتری پیداکرده یکم پولدارترشدن