2777
2789
عنوان

کیا درونگران؟؟؟

508 بازدید | 42 پست

من درونگرا و کم حرفم احساس تو محل کارم اکثرا همه مشغول حرف زدن و بگو بخندن ولی مئ ترجیح میدم بیشتر گوش کنم البته ساکت ساکت هم نیستما ولی این حرف همکارام که همیشه میگن خیلی آرومی اذیتم میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 

دو یا سه روز در سال برونگرام

اما امان ازون دو سه روز

هرچی تو دلمه میریزم بیرون بقیه رو‌با خاک‌یکسان میکنم😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

من تو فکرم با خودم‌خیلی حرف میزنم

یجورایی مغزدرد میگیرم بعضی وقتا

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
من✋ دقیقا منو توصیف کردی😃

بروووووووووو

اصلا بهت نمیاد  

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

منم همینجوریم..هر کسی یک مدلیه اتفاقا من ابن مدل رو بیشتر دوس دارم..بذار بگن ساکتی😊گوش نکن

البته من با شوهرم خیلی حرف میزنم با آبجیمم که همسن و سال منه..یا دوستای دوران دانشجویی..اما جدیدا تنهایی رو ترجیح میدم و به همه آدما واسه صحبت اعتماد نمیکنم..با ترجیح میدم شنونده باشم

هرگز با احمق ها بحث نکنید آنها اول شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه ی یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند....