2777
2789
عنوان

کیا درونگران؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوریم..هر کسی یک مدلیه اتفاقا من ابن مدل رو بیشتر دوس دارم..بذار بگن ساکتی😊گوش نکن البته م ...

کاملا موافقم مم خودم خیلی اهل بگو بخند بودم و کلا پرانرژی ولی وقتی آدم حراف باشه مشکلات بیشتری داره شاید خواسته یا ناخواسته دل خیلی ها رو بشکنه ، یا ناخواسته دخالت کنه تو کار دیگران اونم به حراف بودن ولی الان چند ساله که سکوت رو ترجیح میدم و بیشتر ساکتم تو جمع خییییییلی هم راضی ام با اینکه خانواده ی خودم و شوهرم شلوغ و پر سر و صدا و شادن اما من بیشتر میشنوم تا اینکه بخوام حرف بزنم میخوام بگم از برونگرایی بیشتر ضربه خوردم تا الان که میشه گفت درونگرا شدم هردوشو تجربه کردم اینم یادتون باشه ساکت موندن تو جمع کار سخت تریه تا حرف زدن که هزارتا دردسر هم داره

🚫لطفا کسانی که مخالف نظر من هستن ریپلای ام نکنن چون جواب نمیدم حوصله تایپ برای کسانی که هم عقیده ام نیستن ندارم چرا که بی فایده ست منم قانع نمیشم شما خسته میشید فقط، مرسی 😊💋
کاملا موافقم مم خودم خیلی اهل بگو بخند بودم و کلا پرانرژی ولی وقتی آدم حراف باشه مشکلات بیشتری داره ...

من تو جمع جذب آدمایی میشم که نقطه مشترکی باهاشون داشته باشم..مثه یک قطعه پازلم که وقتی پازل دیگه ای منو کامل کنه و مشترک تر باشه باهاش به گفت و گو میشینم..اما درد ودل واینا نه فقط در حد صحبت های روزمره..

وقتی میرم تو جمع خونواده شوهرم اتصالی با کسی برقرار نمیکنم..گروه خونیشون کاملا با من مخالفه

هرگز با احمق ها بحث نکنید آنها اول شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه ی یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند....
من تو جمع جذب آدمایی میشم که نقطه مشترکی باهاشون داشته باشم..مثه یک قطعه پازلم که وقتی پازل دیگه ای ...

وای انگار داری در مورد من میگی چون دقیقا همینجوری ام 👍👍😊

🚫لطفا کسانی که مخالف نظر من هستن ریپلای ام نکنن چون جواب نمیدم حوصله تایپ برای کسانی که هم عقیده ام نیستن ندارم چرا که بی فایده ست منم قانع نمیشم شما خسته میشید فقط، مرسی 😊💋
من تو جمع جذب آدمایی میشم که نقطه مشترکی باهاشون داشته باشم..مثه یک قطعه پازلم که وقتی پازل دیگه ای ...

دقیقا منم مثل شمام دو جمع خونواده شوهرم سایلنتم .عید که همه دور هم جمع میشیم کابوس منه

دقیقا منم مثل شمام دو جمع خونواده شوهرم سایلنتم .عید که همه دور هم جمع میشیم کابوس منه

دقیقا..😆😆من کنار شوهرم میشینم و گوش میدم فقط..بیشترم تو جمع آقایون هستم..چون از شوهرم جدا نمیشم..نمیدونم چرا دوس ندارم با اونا حرف بزنم..همه سن بالا هستن..40 به بالا،هییییی ای کاش خواهرشوهر هم سن و سال داشتم البته میگن بهتر که نداری وگرنه اونم باید ساپورت میکردید

هرگز با احمق ها بحث نکنید آنها اول شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه ی یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند....

چرا کابوس؟ من عاشق اینم که وقتی همه مشغول حرف زدنن آروم بشینم با لبخند نگاشون کنم کار راحتی نیست اما لذتبخشه  تا سوالی ازم نپرسن هیچی نمیگم مگه اینکه موضوع صحبت یا طرف مقابلم برام مهم باشه مثلا با شوهرم و خواهرم خیلی حرف میزنم