2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری یا کنکور دادن بیان

126 بازدید | 27 پست

بچه ها من بین منبع lQیا نشر الگو(موج ازمون) یا خیلی سبز موندم اونقدرم هزینه ندارم که از همه منبع ها کتاب بخرم فوقش بتونم تخصصیامو فقط یک منبع جامع بردارم به نظرتون پیشنهادتون چیه؟! کدوم برای دروس تخصصی ریاضی خوبه مثلا فیزیک کدوم منبع یا ریاضی یا شیمی کددوم منبع برای کنکور خوبه

به نظرات ارزشمندتون واقعا نیاز دارم🥲🙏🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیست آیکیو جامع عالیه شیمی ام مبتکران ولی متاسفانه شیمی مبتکران جامع نداره دهم یازدهم دوازدهم جدا جداعه 

فیزیک و ریاضی نظری ندارم راستش چون با استاد و کلاس آنلاین پیش رفتم و کتاب تست نخریدم تست آنلاین خود اساتید رو زدم. ولییییی برای ریاضی کتاب تست هرکول خیلی خوبه خیلییی یهو یادم اومد

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

ای کیو سطحش خیلی بالاست به عنوان منبع دوم خوبه ولی خیلی سبز بهتره به نظرم اگه میخوای بگیری

خیلی دودلم اونقدرام پول ندارم که همه ای کیو بگیرم هم خیلی سبز ولی از اونجا که ای کیو مثل کنکوره خیلی دوست دارم داشته باشم ولی از اون طرف خیلی سبز تستاش سطحش متوسطه

ایکیو...شیمی فقط خیلی سبز باشهبرای ازمونم حتما کتاب لازم نیست از ازمونای سالای پیش کانون استفاده کنک ...

همون دست دومم خیلی گرونه مثلا یه جا رفتم کتاب ۵٠٠هزار تومنی، ۴٠٠میداد 

ببین من طبق تجربیاتم بهت میگم

ریاضی من تک پایه خیلی سبز داشتم اصن نگاهشم نکردم نمیدونم شاید من باهاش نتونستم اخت بگیرم الان ریاضی جامع آیکیو میزنم عالیه

برای زیست هم جامع آی کیو خیلی خوبه و تک پایه خیلی سبز دوازدهمش فقط خوبه 

برای فیزیک هم من نشر الگو دارم خوبه

شیمی من خیلی سبزو نپسندیدم البته فقط دهنشو داشتم 

شیمی مبتکران عالیه ولی جامع نداره

زیست آیکیو جامع عالیه شیمی ام مبتکران ولی متاسفانه شیمی مبتکران جامع نداره دهم یازدهم دوازدهم جدا جد ...

اره تعریف هرکول شنیدم ولی برای کنکور کافیه؟! چون اونم گرونه کتابش دیگه اونو بخرم نمیتونم تست تهیه کنم؟! 

خیلی دودلم اونقدرام پول ندارم که همه ای کیو بگیرم هم خیلی سبز ولی از اونجا که ای کیو مثل کنکوره خیلی ...

خب من مشاورم گفت اول تستای معلم و بعد خیلی سبز رو بزن اگه به اونا کاملا مسلط شدی بعد برو سمت ای کیو  چون اگه مستقیم بری ای کیو بزنی نمیتونی حل کنی نا امید و خسته میشی دیگه سمتش نمیری ولی واقعا کتاب تستا هم گرون شدن

اره تعریف هرکول شنیدم ولی برای کنکور کافیه؟! چون اونم گرونه کتابش دیگه اونو بخرم نمیتونم تست تهیه کن ...

من شنیدم اگه هرکول بزنی باید فیلمای آریان حیدری رو حتما ببینی

اگه میخای فقط یه کتاب ریاضی خوب داشته باشی جامع آی کیو رو زدم خوب بوده

من شنیدم اگه هرکول بزنی باید فیلمای آریان حیدری رو حتما ببینیاگه میخای فقط یه کتاب ریاضی خوب داشته ب ...

ریاضیتون در چه حد بود؟! اخه میگن دانش اموز های متوسط نمیتونن بزنن این حرفا منم یکم دودلم شدم که پول الکی خرج کتاب که درسطحم نیست بکنم

اره تعریف هرکول شنیدم ولی برای کنکور کافیه؟! چون اونم گرونه کتابش دیگه اونو بخرم نمیتونم تست تهیه کن ...

من از هرکول استفاده کردم واقعا برای کنکور جدید عالیه تستاش خیلی مناسبه

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess