2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری یا کنکور دادن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 27 پست
ریاضیتون در چه حد بود؟! اخه میگن دانش اموز های متوسط نمیتونن بزنن این حرفا منم یکم دودلم شدم که پول ...

ن بابا اگه متوسط هم باسی خوبه برات

تو مگه فقط یه منبع نمیخای؟

آی کیو خوبه شنیدم مهر و ماهم خوبه و درسنامش خوبه ولی من نداشتم راسیتش

خب من مشاورم گفت اول تستای معلم و بعد خیلی سبز رو بزن اگه به اونا کاملا مسلط شدی بعد برو سمت ای کیو ...

من اعتقادم اینه اگه خیلی تلاش کنم ای کیو بزنم به بقیه کتابام حتما مسطلم چون ای کیو در حد کنکوره از اون ور میترسم نتونم بزنم پولم هدر بره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریاضیتون در چه حد بود؟! اخه میگن دانش اموز های متوسط نمیتونن بزنن این حرفا منم یکم دودلم شدم که پول ...

منم ریاضی ایکیو داشتم برا منبع اول کلا ایکیو بجز شیمیش تستاش خیلی مشابه کنکوره

وضع ریاضیم متوسط بود و فیلمای اریان حیدریو میدیدم

هرکولم نداشتم

دانشجوی دکترای عمومی

من اعتقادم اینه اگه خیلی تلاش کنم ای کیو بزنم به بقیه کتابام حتما مسطلم چون ای کیو در حد کنکوره از ا ...

اره ولی خب احتمال اینکه دومی بشه خیلی بیشتره نمیدونم ولی دست دوم بگیری نصف میشه تقریبا قیمتشون میتونی هر دو رو بگیری