شما وقت خوشحالی چیکار میکنید؟ اصن چیکار میکنید که شاد باشید وقتی که دیگران براشون مهم نیست باشما شاد باشن و وقت بگذرونن شما چطوری وقتتونو میگذرونید که بعدش راضی باشید؟
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم
من بیشتر وقتا شدید حوصلم سر میره و نمیدونم چیکار کنم..خب بیشتر وقتم رو بادخترکوچولوم میگذرونم ولی خب وقتایی حوصلم سر میره نمیدونم چیکار کنم
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم
دوسدارم وقتی حوصلم سر میره بجای اینکه غمباد کنم و حالت افسردگی بگیرم ی کارایی کنم که شاد باشم ولی واقعا نمیدونم چیکار میشه کرد تو برنامم تنوع ندارم و نیاز شدید به برنامه های شاد تو زندگی خودم و دخترم دارم..شما بگید اینجور وقتا چیکار میکنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا چجوری خوش میگذرونید؟ با کیا بیشتر بهتون خوش میگذره؟
خوش بحالت..ورزش گزینه خیلی خوبیه واسه پر کردن وقت..من ی مدت ک انجام میدم نمیدونم چرا خیلی زود انگیزش میپره از سرم
والا من تمام وقت در اختیار دخترام و همسرمم اصلا وقت خالی ندارم وقتی هم میام اینجا بازم کار دارم که ب ...
من از کار خونه و اینکه همش در حال خدمت کردن به دیگران باشم خسته شدم...انگار بقیه فراموش کردم که منم دل دارم و احساس...حس میکنم خیلی وقته ک خودمو فراموش کردم..دلم تنوع میخواد
من وقتایی که بی انگیزه میشدم قبلا یه آرایش خوشگل میکردم یه کم جلو آینه میرقصیدم میرفتم خرید چهارتا لباس توپ میخریدم اگر هم نمیخریدم دیدنش حالمو خوب میکرد. با دوستام قرار میذاشتم میرفتیم بیرون. صبح زود قرار صبحانه میذاشتیم توی پارک بانوان. شیربنی میپختم برای دل خودم کلاس خوشنویسی میرفتم... خیلی کارا... و البته در صدرش همون شکمویی که گفتم☺
آره بابا من فقط با خوردنی به خودم انگیزه میدم هیچ چیز دیگه برام مهم نیست 😂
منن بیشتر وقتا همین جوری خودمو پذیرایی میکنم و با خودم خوش میگذرونم
ولی حیف که زود وزن میگیرم و نمیشه همیشه اینجوری خوش گذروند
من وقتایی که بی انگیزه میشدم قبلا یه آرایش خوشگل میکردم یه کم جلو آینه میرقصیدم میرفتم خرید چهارتا ل ...
من دوست صمیمی ندارم
و تو این مرحله از زندگیم جای خالیشو خیلی حس میکنم... واقعا تو این حس و حال یه دوست خوب میتونه حال ادمو خوب کنه...هرچند این روزا نمیشه خیلی اعتماد کرد
من دوست صمیمی ندارم و تو این مرحله از زندگیم جای خالیشو خیلی حس میکنم... واقعا تو ای ...
دقیقا... ببین عزیزم آدم نمیتونه تو خونه خودش رو حبس کنه و منتظر یه دوست خوب بشینه. برو کلاس های مختلف دخترتم با محیط های فرهنگی آشنا کن از بچگی مطمئنم تو این کلاس ها با چهار نفر آدم درست و حسابی آشنا میشی و هم سرت گرم میشه هم تجربت زیاد میشه.. برای خودت باید وقت بذاری... برای اندامت... صورتت اتاق خوابت... آرایشت... فقط و فقط خونه نمیشه که... منظورم این نیست که باز اونو ول کنی ها😉
میدونی بیشتر وقتایی که روحیم خرابه و کسی هوامو نداره و بدتر اینکه حوصلم سر میره نمیدونم چیکار کنم ...اخه میترسم اگه بشینم برم تو فکر افسرده بشم ... واسه همین بیشتر دنبال یه برنامه شادم که وسه همیشه داشته باشم خسته شدم از یکنواختی زندگیم ...دلم تنوع میخواد ...
دقیقا... ببین عزیزم آدم نمیتونه تو خونه خودش رو حبس کنه و منتظر یه دوست خوب بشینه. برو کلاس های مختل ...
اخه دخترم هنوز حیلی کوچیکه ۲۲ ماهشه .. حسابی هم وروجک بازی درمیاره ..اصن نمیشه کلاس برم باهاش