2777
2789
عنوان

رابطه ی جنسی و بارداری

808 بازدید | 61 پست

سلام خانما این تصویر دومی که رو صفحه ی اول نی نی سایته نوشته رابطه ی جنسی و بارداری چرا تو تصویر  ۵تا دسته؟ مگ نباید ۴تا باشه دوتا آقا و دوتا خانم؟🤔

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

بگیر بخواب

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها استارتر ترخدا لطفاا سه تا تاپیک مو گ*زارش بزنید الهی که خدا هرچی میخواهید بهتون بده دعاتون میکنم🙏🙏🙏

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔

وای راس میگیا😭😂بسم الله 🏃🏻‍♀️

😂😂😂

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
آره منم الان دیدم😂یه دست رو شونه خانومست

کدومه حالا چرا من ندیدم

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
بگیر بخواب

شما خوابت میاد بگیر بخواب من سر شب نمیخوابم

کدومه حالا چرا من ندیدم

برو تو قسمت مجله

اونجا یه عکس هست نوشته رابطه جنسی و بارداری

به عکسه دقت کن یه دست روی شونه خانومه

میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️

آره منم الان دیدم😂یه دست رو شونه خانومست

احسنت😂میگن خانم باردار تو سایته بعد خودشون عکسای ترسناک میزارن🤣