2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بسنج ببین نسبت ب درامدش چقدر ازش بگیری اوکی اینجا هر کسی بر مبنای درامد همسرش نظر میده 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
بنظرم باید یه چیزی برا ذخیره زن بمونه

با این وضعیت اقتصادی دوروز بری سر کار میفهمی مردا با چه بدبختی پول در میارن.من خودم شاغلم برای خودم می‌خوام خرج کنم میگم این همه زحمت کشیدم کار کردم با یه خرید الکی پولمو هدر ندم.حالا ببین مردا کل ماه کار می کنن بعد ببینن خانمشون یهو رفته یه خرید غیر ضروری کرده چقدر از درون ناراحت میشن. مراقب وضعیت همسرتون باشید یهو از شدت فشار مریض میشن.جلو چشمم همکارم بعد اینکه تلفن قطع کرد بخاطر بحث مالی با همسرش سکته کرد افتاد بیمارستان.حالا همون پولی که خانومش برای هزینه زیباییش میخواست بکنه داد برای بیمارستان شوهرش.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
با این وضعیت اقتصادی دوروز بری سر کار میفهمی مردا با چه بدبختی پول در میارن.من خودم شاغلم برای خودم ...

ااکثرا این فکر شما رو ندارن ی سریا میگن ازش بزور بگیر بزار خرج کنه کور بشع کار کنه 

این مدل تاپیک ها اصن جالب نیس کاربرای اینجا چ میدونن  ک طرف همسرش چقدر درامد داره چقدر قسط میده و خرج خونع تهش چقدر میمونه واسه اون بنده خدااا

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

نه بابا هیچی نمیمونه همش خرج اینور اونور میشه ، مثلا الان به زور پول دانشگاهمو جور کردم با اون پویایی که میداد 

البته خالص فک کنم براش ۲۰ تومن اینا میمونه بعد اقساط و اینا ولی بیشترش باز خرج همون وسیله شغلش میشه 

البته سالی با پس انداز هامون یه کاری می‌کنیم مثلا امسال سرامیک میخواییم بزنیم ، پارسال مسافرت رفتیم ۷۰ تومن خرج شد ، کلا پس انداز خرج زندگیمون میشه برا خودم پول زیادی نمیمونه از پول تو جیبی ها ، مثلا دو سال پیش پولامو خورد خورد جمع کردم دادم یه پلاک گرفتم ، اما الان دیگه نمیتونم طلا بخرم خیلی گرون شده 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بعد هم من با خودش میرم خرید لباس اینا هرچی بخوام می‌خره،  یا واسه خونه خودش هرچی لازم باشه می‌خره،  حتی لوازم آرایشی هم بخوام کارتشو میده ، اون پول خرج کرایه اینا میشه برام 

ای کاش ماشین یادبگیرم خرج کرایه ام هم کمتر بشه 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
ااکثرا این فکر شما رو ندارن ی سریا میگن ازش بزور بگیر بزار خرج کنه کور بشع کار کنه این مدل تاپیک ها ...

چی بگم آخه الان کار با درآمد و هزینه همخوانی نداره.حتی پولدار ها هم از نظر سطح مالی پله پله دارن افت میکنن مگر مشاغلی که خاص باشه و یه سرش به بالا وصل باشه.ما با مشاغل مختلفی مرتبطیم درآمد خوب دارن ولی مخارج کاریشون هم همونقدر بالا رفته و نوسان بازار و مالیات اعصاب نداشته برای هیچکس.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
چی بگم آخه الان کار با درآمد و هزینه همخوانی نداره.حتی پولدار ها هم از نظر سطح مالی پله پله دارن افت ...

دقیقاا دخل و خرج نمیخونه ب قول شوهرم ب ریال در میاریم ب  دلار خرج میکنیم انقدر اوضاع خرابه