2777
2789

مقطعی هست ریزشش طبق تحلیل بنده میکشه بالا پنج رو‌ رد میکنه

از این پست من اسکرین بگیرین 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز گرون میشه.

من سال قبل میخواستم بفروشم دقیقا همین برنامه شد تازهسال قبل خبری نبود. گفتن اخر ابان بفروش، اخر ابان اومد پایین ولی آدر دوباره رفت بالا😑 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
کی مثبت میشه بازم

این هفته ساکته

انتخابات یه کشوری دو هفته دیگس

میکشه بالا

طلا ماهیتش جوری هست پایین نمیاد هسچوقت

چون اونس جهانی طلا بالا و تورم در کشور ما فضایی هست

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

این هفته ساکتهانتخابات یه کشوری دو هفته دیگسمیکشه بالاطلا ماهیتش جوری هست پایین نمیاد هسچوقتچون اونس ...

ساکت یعنی چی 

یعنی پایین‌تر میاد این هفته

خدایی کاش ارزون بشه ها اما ما بفروشیم بعد میخوایم خونه بگیریم

تو‌این. کشور چیزی تحت عنوان ارزش نداریم چون شاخص تورم بالا و منفعت طلب ها زیادن

زیاد نمیشه چیزی گفت تعلیق میشم