2777
2789

معرفی کنید لطفا، شما چیا میخرین برا بچه هاتون؟ از چه اسباب بازی راضی بودین خیلی؟

دنبال چندتا اسباب بازیم که قشنگ یکی دوساعت سرگرم بشه خودش تنها بازی کنه کیف کنه(منم بیشتر کیف کنم 😅) 

سرچ زدم خیلیا گفتن لگو ماشین و اینا،، عکساشو دیدم بنظرم خیلی سخت بود اونا رو فک کنم هی از من بخاد براش بسازم 

لگو خونه سازی ازین معمولیا سطلیا داشت همیشه همه جای خونه پخش بود 

محدودیت قیمتم دارم بالای400، 500 نمیخام 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقوا رنگی از این ارزون ها که سایز آچاره، براش بخر با چسب و مازیک.. چند تا نقاشی ساده هم از نت پیدا کن بگو کار دستی درست کنه، پسر من این سن بود با جعبه پنیر قوطی کبریت در بطری نوشابه و.... فقط در حال درست کردن کاردستی بود 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

یه بازی فکری دیدم بنایی بود آجر بزاری سیمان درست کنی بریزی مثلا دیوار درست کنی یا خونه 

عینه بنایی واقعی ولی در ابعاد کوچیک 

ب نظرم جذاب اومد 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مقوا رنگی از این ارزون ها که سایز آچاره، براش بخر با چسب و مازیک.. چند تا نقاشی ساده هم از نت پیدا ک ...

اتفاقا از گارسال که پیش دبستانی فرستادمش یکم کاردستی هم میدم درست کنه اما همش یا به من میگه تو بکش من قیچی کنم یا برعکس یا خودشم بخاد بکشه ببره دائم منو صدا میزنه بیا ببین خوب شد بچسبونم؟ اینجاش قشنگه؟ اونجاش فلانه؟ منو درگیر میکنه همش

یه بازی فکری دیدم بنایی بود آجر بزاری سیمان درست کنی بریزی مثلا دیوار درست کنی یا خونه عینه بنایی وا ...

خب کثیف کاری داره، کجا بازی کنه؟ با اب باید مخلوط کنن یعنی؟ سیمان واقعیه؟ 

همون لگو مثلا طرح ایستگاه پلیسش راحته. البته تنها چیزی که پسر 8سالمو نهایت یه ساعت سرگرم میکنه متاسف ...

اره خب پسر منم با گوشی چندین ساعت هم سرگرم میشه، اما فقط روزی یکساعت اجازه میدم گوشی بازی کنه 

لگو این طرحا اجزای ریز زیاد داره؟هم دوست دارم بگیرم هم میگم دوروزه گم میکنه اجزاشو ناقص میشه بقیشم میوفته دور خونه کار خودم زیاد میشه، اینطور نیست؟ 

خب کثیف کاری داره، کجا بازی کنه؟ با اب باید مخلوط کنن یعنی؟ سیمان واقعیه؟

بله با آب

باید زیر انداز پهن کنی

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
فک کنم پسر بچه نداری عزیز😅نمیدونم شایدم من حساسم

۲تا دارم😁😁😁من مامان پایه ام😁