2777
2789
عنوان

اولین کار نمدی ناندینی👧👧👧

157 بازدید | 15 پست

اولین عروسک نمدی عزیزم چطوره؟

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را اعلام نمایید 

با تچکر ناندینی😘😘😘😘😘

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وووی چه نازه😍😍😍افرین دستت درد نکنه😍

قربونت عزیزدلم فقط نمیدونم چجوری و کجا اینارو باید بفروشم اگه کسی تو این کار بوده لطفا کمکم کنه؟؟؟

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!
قربونت عزیزدلم فقط نمیدونم چجوری و کجا اینارو باید بفروشم اگه کسی تو این کار بوده لطفا کمکم کنه؟؟؟

موفق باشی عزیزم نمیدونم من تجربه و اطلاعی ندارم تو این مورد شرمنده❤

موفق باشی عزیزم نمیدونم من تجربه و اطلاعی ندارم تو این مورد شرمنده❤

دشمنت شرمنده عزیزم

خیلی خوشگل شده عزیزم😍😍😍😍 از دروهمسایه شروع کن یا از خرازی ها بپرسی فکر کنم بتونن کمکت کنن

مرسی فدات

اره فکر کنم بهتر باشه حتما از خرازی ها میپرسم امیدوارم بتونن راهنمایی کنن

نمدو باید از کجا بگیریم

الگو هم دارن؟

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
نمدو باید از کجا بگیریم الگو هم دارن؟

نمدو از خرازی ها من عکساشو از اینترنت میگیرم میکشم رو کاغذ برش میزنم 

نمدو از خرازی ها من عکساشو از اینترنت میگیرم میکشم رو کاغذ برش میزنم 

مرسی که جواب دادی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن