2777
2789
عنوان

یا علی

145 بازدید | 4 پست

سلام دوستان یه سوال داشتم میخواستم بدونم کسی از ختم ۱۲۰۰۰تا یا علی چیزی میدونه واینکه  ۱۲۰۰۰تا باید یکجا گفته بشه. گفته شده تو مسجد میشه تو خونه هم فرستاد؟

برام دعا کنید حاجت روا بشم😭😭🙏🙏.

دوست خوب ی بار این پیام دست من رسید من اشتباهی فکر کردم 1200 میباشد تو خونه همون موقع خوندم .عصرش تصادف کردم وطوری بود که میشد کور بشم اما یا علی حتی به تعداد و قایده نبود تجاتم داده بود و من معتقدم شدید برو مسجد پشت سر هم بدون حرف زدن با کسی حتما جواب خیر میگیری

صلی الله علیک یا ابا عبدالله🌷🌷🌷.به نیت حل مشکل خودتون و شفای پسرم لطفا این سلام سه بار بخونین🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خوب ی بار این پیام دست من رسید من اشتباهی فکر کردم 1200 میباشد تو خونه همون موقع خوندم .عصرش تص ...

شرایط مسجد رفتنو ندارم ولی حاجتم خیلی بزرگه😔😔

برام دعا کنید حاجت روا بشم😭😭🙏🙏.
شرایط مسجد رفتنو ندارم ولی حاجتم خیلی بزرگه😔😔

جور کن برو مسجد جواب میگیری حتما ان شاالله

صلی الله علیک یا ابا عبدالله🌷🌷🌷.به نیت حل مشکل خودتون و شفای پسرم لطفا این سلام سه بار بخونین🌷