2777
2789
عنوان

اخرش به فنا میرم باهاش ولی

177 بازدید | 12 پست

میخوامش...ولی این شک لعنتی دارم منو میخوره 

میدونم اخرش به فنا میرم باهاش 

نمیدونم چه حکمتی بود که ما نزدیک هم بودیمو از هم صدها کیلومتر دور شدیم

نمیدونم چه حکمتیه اینهمه نشونه میبینم🥲🥺

یه تصویر از ادمیه که میخوامش ولی نمیدونم باطنش چجوریه 

شغلش ،قیافش،قدش ،اخلاقش ،حسی که بهم داره...حتی خانوادش

خدایا😭کاش اگه ادم من نیست زودتر بفهمم 

خیلی دارم وابستش میشم 

معتاد صداش و حرفاش شدم

من اون عابدی بودم که واسه بغل این ادم دارم کافر میشم

خط قرمزام شده خط صورتی و میدونم خیلی زودهمشون  میشه پرچم سفید واسه این پسر

امیدوارم همه احساسات بدی که دارم بخاطر اون شک و دودلی ذاتیم باشه نه بدی این پسر😣

خدایا میشه این یدونه مال من باشه؟

میشه؟

دعا میکنم اگه واقعا به صلاحتونه بهم برسید و اگه صلاح نیست بتونی نسبت بهش سرد بشی 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

فقط عقلت کمه یا سنتم کمه؟ یعنی چی که تصویری که ازش دارم خیلی فعل و جمله بندیت خراب بود اخر نفهمیدم دیدیش شناختیش یا نه 

عشق وقتی قشنگه که دوسال دیگه حتی انه رسیدنی نباشه بگی ارزششو داشت نه صرفا بخاطر اینکه این حسو تجربه کنی و مثله بقیه باشه و فلان

عاشقترین زن 💚🌈 کیان مامانش  💋😍شاید ۳.۴ سال پیش هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر اینکه کوچولوم تو بغلم آروغ بزنه     اشک شوق بریزم و بگم منت خدای را عزوجل که طاعتش موجب قربت است و به شکر اندرش مزید نعمت هر نفسی که فرو میرود ممد حیات است چون برمی اید .....😍   میشه یه صلوات مهمونم کنید مشکلم حل شه مهربونا؟😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط عقلت کمه یا سنتم کمه؟ یعنی چی که تصویری که ازش دارم خیلی فعل و جمله بندیت خراب بود اخر نفهمیدم د ...

دختر حالت خوبه؟ کجای جمله بندیم خراب بود؟

من اگه ادمی بودم که میخواستم صرفا این حسو تجربه کنم ۱۰۰بار موقعیتش بود برام .این ادم درست وقتی اومد تو زندگی من که داشتم جمع میکردم ۶۰۰کیلومتر دور بشم از شهرم بیام دانشگاه و بهش گفتم که نمیشه 

ولی قبول نمیکنه ازهم جداشیم 

خب تو بهتر میشناسیش که چطوره اخلاقش شکی اگه بمونه میتونی تشخیص بدی خودت

موقعیتش خیلی خاصه نمیدونم چجوری توضیح بدم برات

هم باید بخاطر اینا بهش گیر یدم هم نباید بهش گیر بدم چون شرایطش طوریه که ایجاب میکنه یسری مسائلو

دارم خل میشم