2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چه میکردید

196 بازدید | 16 پست

شما بودید چکار میکردید. پدر من. میخندم میگه. چرا میخندی.  نمیخندم. چرا کرفته ای. میخای ابومو ببری. 

من با گوشیم ور برم. چرا همش سرت تو گوشیه 

کسی دیگه یاشه نسل جدیدن باید با زبان خودشون باهاشون تا کرد   

پدر است دیگر...

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

واکنشی نشون نده کار خودت رو بکن

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴

دانشگاه یا سرکار نمیری؟

پسرا نباید تو خونه باشن بیشتر برو بیرون

سرکار دانشگاه با دوستات وقت بگذرون برو باشگاه

اخر شبا برو خونه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

بابای من به معنای واقعی نموووودم

کلاس اول ابتدایی بودم میرفتم بازی تو کوچه می‌گفت: خجالت نمی‌کشی کلاس اولی ای دختر میری بیرون؟

همینجووووووووری کلاس کلاس بمن اینو گفت منم جواب میدادم و خودمو لوس میکردم براش 

تا رسید کلاس ۱۲

گفت ای دختر تو کلاس ۱۲ هستی چرا تو جمع میخندی 

همسن و سالای تو شوهر کردن

الهی پیش‌مرگ بچهای مردم بشی

یه لبخند زدم 

دیگه هیچی نگفتم 

بعد فهمیدم اینا خانواده نیستن فقط یه شب با هم خوابیدن منو پس انداختن 

دانشگاه یا سرکار نمیری؟پسرا نباید تو خونه باشن بیشتر برو بیرونسرکار دانشگاه با دوستات وقت بگذرون برو ...

نمیزاره برم جای دیگه کار کنم میگه تو اصای دستمی بیا پش خودم من گوش گرفتم اما هروز یجور اصاب خوردی دارم بد بختی اینه خواهرمم پشت اون و نا مادریم رو میگیره

ای خدا حتی پسرامونم مظلومن

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم.