2777
2789
عنوان

جاتون خالی بازم پریود شدم😂🤣

137 بازدید | 9 پست

این دفعه باورم شده بود باردارم ولی تا خواستم بیبی بزنم پریود شدم بدجوری خورد تو پرم همونجا گریه کردم البته بی صدا ناراحت شدم ولی خب به همسرم بروز ندادم من دلم نمیخواد بچه بزرگ کنم ولی خب همسرم خیلی بچه دوست داره مطمئنم پدر خوبی میشه همونجور که همسر نمونه ای برام چن ساله ازدواج کردیم تقریبا یه ساله اقدامم پارسال سقط داشتم البته اون موقع دکتر نرفته بودم الانم که سه دوره قرص داد اونم تموم شد دیگه نمیخوام برم والا من موندم اونایی که وضع مالی خوبی ندارن نه خودشونو خوب تقویت میکنن نه ورزش میکنن نه به خودشون میرسن راحت بعد ازدواج پشت سر هم بدون رفتن به دکتر باردار میشن دو تا از دوستام بعد من ازدواج کردن الان هر کدوم دوتا بچه دارن دوست همسرم سه سال بعد ما ازدواج کرد الان دوتا بچه داره شما نمیدونین چجوری با حسرت از بچه های دوستش تعریف می‌کرد دلم براش سوخت همسرم خیلی مهربونه چون من تنبلی تخمدان دارم اون مشکلی نداره حس بدی میگیرم حس میکنم عمرشو با من تلف کرده

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

تو چی تو مادر خوبی میشی؟

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاءالله مامان میشی ناامید نشو...🌱

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

تو چی تو مادر خوبی میشی؟

من فقط میخوام همسرم به خواسته اش برسه وگرنه دوست ندارم مادر شم

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
درکت میکنم...خیلی بده حسرت بچه ولی امیدتو از دست نده

چجوری دیگه این همه سال گذشته 

عزیزم تا وقتی هی بگی من بچه نمیخام، بچه ارزششو نداره و... خدا بت نمیدهاز ته دل بخابچه شیرینیه زندگیه ...

من اینجوری فکر نمی‌کنم آخه همسرم اینجوریه من میگم حالا حرفا وطرز فکر من برا خودمه خدا چرا همسرمو نمیبینه خیلی مرد خوبیه دلم میخواد به خواسته هاش برسه