2777
2789
عنوان

ایده یه هدیه خیلی خاص میدید لطفا

93 بازدید | 16 پست

بچه ها این کسی که براش میخوام هدیه بخرم خیلی دایره اجتماعیش بزرگه!

یعنی خیلی دوست زیاد داره

ساعت ولباس وفلان خب براش خیلی میخرن 

۳۶سالشه!

یه ایده خوب میخوام

در حد پی اس و آیفون نمیتونم هزینه کنم

یه چیز متناسب تراز نظر قیمتی🎀

متشکرم خوشگلا

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پک ساعت، کمربند، کراوات و ادکلن براش درست کن

از این پک ها خیلی هدیه میگیره

بعد ساعت تو دستشم برند وگرونه

ساعت ۲ ۳تومنی که من بخرم فکر نکنم هیچوقت دستش کنه🤦‍♀️

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

وسیله تزئینی برای اتاق خوابش میتونی بخری

مثلا چی؟

خودم میگم گیتار بخرم براش

اما نمیدونم داره یا نداره

از این پک ها خیلی هدیه میگیرهبعد ساعت تو دستشم برند وگرونهساعت ۲ ۳تومنی که من بخرم فکر نکنم هیچوقت د ...

قند عسل ایده ای ندارم این یارو چی مورد پسندشه ولی کادویی که براش وقت گذاشته بشه ارزشمنده خیلی

لوس و تینیجرو اتیش پاره 💅🏻 🎀 

ساعت،عطر،عینک آفتابی،سرآستین اگه کت شلوار زیاد میپوشه،کمربند چرمی،کیف پول چرمی،کفش،کتاب موردعلاقش ال ...

ساعت برند خوبی دستش هست

عطر هم میزنی تموم میشه

من میخوام بمونه براش تا اخر عمرش 

عینک آفتابی اصلا نمیزنه

کیف وکمربند هم خب همه براش میخرن

کتابم تا الان خریدم براش

از اونجاییکه پولداره باید یچیزی باشه که نداره و هم قیمتش کم نباشه

ببین زیادم پولدار نیست

خیلی متوسط و در نظر بگیر

قند عسل ایده ای ندارم این یارو چی مورد پسندشه ولی کادویی که براش وقت گذاشته بشه ارزشمنده خیلی

من خودم خیلی خیلی دوست دارم براش گیتار بخرم

ولی خب کمی دو دلم

چون نمیدونم داره یا نه

تابلو یا جعبه های ویترا قشنگن

تابلو خریدم براش قبلا🫢

من خودم خیلی خیلی دوست دارم براش گیتار بخرمولی خب کمی دو دلمچون نمیدونم داره یا نه

غیرمستقیم راجبش ازش بپرس یا مثلا جوری که شک نکنه ازش بپرس تازگیا دوست داره چه وسیله هایی داشته باشه

لوس و تینیجرو اتیش پاره 💅🏻 🎀 

ساعت برند خوبی دستش هستعطر هم میزنی تموم میشهمن میخوام بمونه براش تا اخر عمرش عینک آفتابی اصلا نمیزن ...

ببین علایقش چیه سلیقش چیه متناسب با اون خرید کن مثلا یکی به هنر علاقه داره یکی موسیقی یکی مد و پوشاک