2777
2789
عنوان

برگه امتحان ریاضی دخترم

227 بازدید | 12 پست

دخترم ریاضی کاملا مسلط و قوی هست، سخت ترین سوالات و کتاب ها داخل منزل بدون کمک حل میکنه. اما وقتی مدرسه امتحان میده، سوال های آسون تر اشتباه حل میکنه. شما تجربه ای داشتید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوری بودم سوال های اسون رو اشتباه میزدم سوالای سخت رو راحت حل می کردم🤣

چون توقع نداریم یه سوال اسون باشه سختش میکنیم برای خودمون🤣

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

لابد بخاطر استرس یا کمبود تمرکزه 

شایدم تو خونه شما سوالو میخونی و براش توضیح میدی و خودش زیاد فکر نمیکنه ولی سر امتحان اینجوری نیست

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

عزیزم خونه بامدرسه کلی فرق داره اونجاشلوغه وقتشون کمتره واسترسش بیشتر براش مثلا۱۰تا سوال بنویس بعدالارم بذاربگوصداش اومدوقتت تمومه خودتم بروتواشپزخونه باسروصدا کارات روکن تاخودش تنهایی بنویسه

کلاس سوم ابتدایی، گاهی می خونم، اما الگو ها کاملا مسلط به تنهایی حل میکنه اما داخل مدرسه اشتباه انجا ...

عزیزم من معلمم سوم درس می‌دم.

مشکل بچه‌ها در خواندن سوال هست. یه ضرب المثل بین معلم ها هست که نصف جواب ریاضی توی خود صورت سوال هست. اگر می‌خواهید قوی بشه براش سوال نخونید و اینکه کاربرگ امتحان کامل بگیرید براش چهل و پنج دقیقه وقت بگیرید تا حل بکنه. سوم محیط خونتون خیلی آروم نباشه.

در نهایت براش کاربرگ افزایش دقت بگیرید حالت بازی هم داره اینجوری هم سرگرم می‌شه و هم دقتش زیادتر

عزیزم من معلمم سوم درس می‌دم.مشکل بچه‌ها در خواندن سوال هست. یه ضرب المثل بین معلم ها هست که نصف جوا ...

چقدر عالی ممنونم از راهنماییهاتون.  مثلا کتاب ایکیو سوالات به تنهایی و راحتی حل میکنه از پسشون ب. میاد. الگو های عددی و هندسی و الگو در الگو عاااالی حل میکنه اما داخل امتحان انگار این بچه نیست

سلام عزیزم خوبین من امشب خیلی حالم بد بود دنبال راه حل مشکلم بود تاپیک قدیمی تون رو دیدم 

با دختر کلاس اولم خیلی مشکل دارم بی ادبه گستاخه دل به درس و مشق نمیده فقط میگه اینو بخرین اونو بخرین 

اوضاع خونم به هم ریخته هرروز دعوا هرروز جیغ و شلوغی 

گاهی فوران میکنم و کتکش میزنم 

دیگه دارم دیوونه میشم توروخدا بگید شما چیکار کردید با دخترتون؟الان بهتر شده یا نه ؟راه حلی پیدا کردین؟