2777
2789
عنوان

صاحب خونها میشه یه لحظه بیاید

117 بازدید | 22 پست

ما خودمون نزدیک به ۱۰ساله که مستاجریم 

این خونمون رهنه 

صابخونه میگه هرچی بشه باید خودتون درست کنید 

پمپ آب خیلی ضعیفه اصلا آب نمیکشه بالا کنتر آب خرابه 

آب حموم سرده ،آب ظرف شویی سرده فقط آب دستشویی و روشویی گرمه

ما خودمون هرجایی که مستاجر بودیم وقتی زنگ میزدیم صاحب خونه میگفتم فلان جا مشکل پیدا کرده زودی میومد

ولی این آقا متاسفانه به هیجاش نیس عین خیالم نیس 

چیکار کنم بنظرتون؟؟؟

تعمیر پمپ با مستاجره

اما تعویض پمپ با صاحبخونس 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم بعد ده سال ابگرمکن باید تعویض بشه پمپ اب تعمیر سرویس یا تعویض بشههمه اینا هزینه داره شما مو ...

نه عزیزم منظورم اینه که من ده سال همه جا مستاجر بودم

اگه قبل اینکه تحویل بگیرین این مشکلات داشته بعهده صاحبخونه اس ولی اگه چندماهه که گذشته و الان متوجه اینا شدین متاسفانه بعهده شماس چون خودشون بعنوان خونه وسیله سالم تحویل داده

اگه قبل اینکه تحویل بگیرین این مشکلات داشته بعهده صاحبخونه اس ولی اگه چندماهه که گذشته و الان متوجه ...

از اول اینجوری بود ولی ما باز خودمون درستش کردیم 

اصلا نمیاد یه سر بزنه ببینه خونش در چه وضعیته

از اول اینجوری بود ولی ما باز خودمون درستش کردیم اصلا نمیاد یه سر بزنه ببینه خونش در چه وضعیته

خیلی از صاحبخونه ها نمیان فقط موقه نوشتن قولنامه وموقه تحویل گرفتن خونه میان چک میکنن که همچی مثل قبل سرجاش باشه