2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم سختت بشه ار بیست نمره بخوای امتحان بدیچرا مجازی برنداشتی؟

چرا سخت ؟ 

چطوری فقط مجازی بردارم ؟ فعلا پیش ثبت نام کردم فردا میرم دانشگاه ثبت نام حضوری، اونجا بگم من نمیتونم حضوری بیام ؟

چرا سخت ؟ چطوری فقط مجازی بردارم ؟ فعلا پیش ثبت نام کردم فردا میرم دانشگاه ثبت نام حضوری، اونجا بگم ...

اول اینکه تبریک میگم موفق باشی انشالله

چون میانترم هشت نمره وپایان ترم ۱۲ نمره اینا باهم جمع میکنن میشه ۲۰ نمره 

کلاس های مجازی و حضوری هر کدوم کد جداگانه دارن ک موقع انتخاب واحد میتونی کد مورد نظر رو انتخاب کنی ، حالا نمیدونم ترم اول کد مجازی ارائه میدن یا نه بازم از مسئول اموزشیتون بپرس

رشتت چیه?

اول اینکه تبریک میگم موفق باشی انشاللهچون میانترم هشت نمره وپایان ترم ۱۲ نمره اینا باهم جمع میکنن می ...

سپاسگزارم شما هم موفق باشید 

از ۲۰ هم باشه هر چقدر بگیریم همون میشه دیگه مثلا ۱۸ بگیریم همون  رو اعمال می‌کنن . در واقع اون اشانتیون ۸ نمره ای رو نمی‌خوایم 

ممنون فردا می‌پرسم، حقوق قبول شدم

ممنون. شنیدم صحبت هم نکنی ، پایان ترم رو استاد از ۲۰ حساب می‌کنه ، درسته ؟

اگه میانترم بدی که ۸ نمرس ۱۲ نمره پایانترم 

ولی اگه میانترم ندی کلا ۲۰ نمره از پایانترمه

سپاسگزارم شما هم موفق باشید از ۲۰ هم باشه هر چقدر بگیریم همون میشه دیگه مثلا ۱۸ بگیریم همون رو اعما ...

✅✅ نحوه محاسبه نمره نهایی در دانشگاه پیام نور :

🟡 اگر نمره میانترم داشته باشید :

در این صورت نمره پایانی از ١٢ محاسبه شده و با نمره میانترم جمع می شود. 

🔑 مثال : 

شما نمره میانترم ٧ از ۸ کسب کرده اید و در امتحان پایانی نمره ۱۰ از ۱۲ برای شما ثبت شده

پس :  ⬅️   10 + 7 = 17

🟡 اگر نمره میانترم نداشته باشید :

در این صورت نمره پایانی از 20 محاسبه خواهد شد.

بدین ترتیب که هر نمره ای در برگه امتحان کسب کرده باشید ضرب در 10 و سپس تقسیم بر 6 خواهد شد.

🔑 مثال :

نمره پایانی شما 10 از 12 شده

پس : ⬅️ 100 = 10 * 10

و سپس ⬅️ ١۶.۶۶ = 6 / 100 

🔴 نکات مهم 

🛑 سیستم گلستان برای مقطع کارشناسی نمرات 9.5 تا 9.99 را در سیستم  10 رد کرده و برای مقطع ارشد نمرات 11.5 تا 11.99 را 12 ثبت خواهد کرد.

🛑 عدم شرکت در امتحان پایانی به منزله حذف درس خواهد بود.

🛑 سیستم در ثبت نمره میان ترم حالتی را که به سود دانشجو باشد، ملاک قرار می‌دهد. به‌عنوان مثال درسی را در امتحان نمره‌ی ۱۲ از ۱۲ گرفتید، نمره‌ی میان‌ترم شما ۶ از ۸ محسوب مي‌گردد و  مجموع نمره‌ی شما ۱۸ می‌شود.

در این‌صورت به‌صورت خودکار درس را خودخوان محاسبه می‌کنید (چون نمره کامل گرفته) و نمره نهایی کارنامه ۲۰ منظور می‌شود 

سپاسگزارم شما هم موفق باشید از ۲۰ هم باشه هر چقدر بگیریم همون میشه دیگه مثلا ۱۸ بگیریم همون رو اعما ...

خواهش میکنم ممنونم همچنین

فرستادم براتون کامل توضیح داده بخونید 

بازم هر موقع سوالی داشتید میتونید ازم بپرسید

خواهش میکنم ممنونم همچنین فرستادم براتون کامل توضیح داده بخونید بازم هر موقع سوالی داشتید میتونید از ...

از لطف بی نهایت شما سپاسگزارم . و ببخشید آخرین سوال 

میشه محل آزمون پایان ترم رو دانشگاه نزدیک تر انتخاب کرد ؟ 

و این کارو باید موقع آزمون انجام بدیم یا همین الان تعیین میکنیم

از لطف بی نهایت شما سپاسگزارم . و ببخشید آخرین سوال میشه محل آزمون پایان ترم رو دانشگاه نزدیک تر انت ...

بله عزیزم میشه 

نه الان نه، تقریبا یک ماه مونده به امتحان تعیین محل آزمون فعال میشه